Nieuwsbrief kerst 2022

De kerstvakantie komt eraan..

Terwijl we aan alle kanten druk bezig zijn met de voorbereidingen voor het komende seizoen, komen de kerstdagen ongemerkt snel dichterbij!
Buiten wordt er vollop gesnoeid, zodat alles er weer netjes bij ligt volgend jaar en zijn de chalets klaargemaakt voor de vorst.
Op kantoor zijn we druk bezig. De reserveringen voor volgend jaar lopen binnen terwijl de verhuurchalets tot in de puntjes worden schoongemaakt. 

Graag brengen we u door middel van onze nieuwsbrief weer op de hoogte van de laatste actuele en/of belangrijke informatie:

Openingstijden kerst

De receptie is van vrijdag 23 december 15.00 uur tot maandag 2 januari 2023 gesloten. 
De wasserette, plaza en indoor-speeltuin zijn vanaf 12.00 uur geopend. Sluiting afhankelijk van de drukte.

Bij vragen kunt u ons een e-mail sturen. Deze wordt na 2 januari 2023 beantwoord.

Onze openingstijden zijn altijd terug te vinden via deze link.

Bij acute noodgevallen kunt u ons 24/7 bereiken op 0031-118-571377. 

Het ophalen van pakketjes en post is in deze week niet mogelijk. Pakketjes kunt u bij de Spar laten bezorgen.

Bereikbaarheid in kerstvakantie

We zijn u graag van dienst maar kunnen u bij stroomuitval of andere vragen in de winterperiode en tijdens onze vakantie niet altijd met spoed helpen. Ons telefoonnummer 0031-118571377 is voor medische noodgevallen uiteraard 24/7 beschikbaar.

Spraypark

Aanvang 2023 wordt de "trechter" vervangen door een verbeterde versie. We hopen dat dan iedereen weer kan genieten van een volledig geopend spraypark.  

Online boeken mogelijk

Via onze website is het weer mogelijk een vakantie voor 2023 te boeken!

Tips kerstvakantie

 • 29 december as. organiseert Trekkertrek Aagtekerke een Light Tour. In Westkapelle komen ze langs de dijk. Erg leuk om langs de zijlijn naar te kijken! 
 • In Middelburg kun je van 30 november 2022 tot en met 15 januari 2023 schaatsen op de ijsbaan middenin het centrum van de stad. (Bron: Allyourz)
 • Op Walcheren kun je op diverse plaatsen lekker fris aan het nieuwe jaar beginnen door mee te doen aan een Nieuwjaarsduik. Laat dat nieuwe jaar maar komen!

  Vlissingen, Badstrand Boulevard Evertsen 13.00 uur
  Zoutelande, Strandpaviljoen de Strandzot 12.00 uur
  Domburg, Strandpaviljoen Noordduine 14.00 uur
  (Bron: Badkoerier)

Tariefverhoging van de wasserette

Eén wasbeurt kost € 6,50.

Eén droogbeurt kost ca. € 3,50/€ 4,20. 

Midavaine voorjaar

Heeft u uw chalet wintervast laten maken door Midavaine?

Dan kunt u zich indien gewenst ook weer aanmelden voor het zomerklaar laten maken door Midavaine of andere werkzaamheden laten uitvoeren. 

Dit kan via deze link. Wilt u uw chalet vóór 1 januari 2023 zomerklaar laten maken? Neemt u dan voor de kerst aanvullend even telefonisch contact met hen op via 0118-612330 . Let op: na het zomerklaar maken dient u bij vorst zelf ervoor de zorgen dat uw chalet vorstvrij blijft of weer winterklaat wordt gemaakt. 

Midavaine is in de kerstvakantie bereikbaar voor noodgevallen onder telefoonnummer 0118-612330 . Is dit nummer niet bereikbaar? Probeer dan hun noodnummer eens: 06-20418892 .

Maart verlenging

Het is voor stacaravan/chaletplaatsen (met eigen voorzieningen) mogelijk om uw seizoen met één maand te vervroegen. Dit kost €210,00 per maand op het bestaande gedeelte en €260,00 per maand op de uitbreiding. U kunt dus al op zaterdag 4 maart komen in plaats van 1 april. Dit is alleen mogelijk mits van tevoren gemeld. Buitenom deze optie is het niet mogelijk om als seizoenplaats eerder dan zaterdag 1 april te komen. Indien u gebruik wilt maken van een verlenging, willen we u vragen dit uiterlijk 1 maand van tevoren aan te geven.

Wilt u dat Midavaine uw stacaravan/chalet zomerklaar maakt? Geef dan op het aanmeldformulierduidelijk aan dat u 1 maand vroeger aankomt. 

Slagboomtoegang.

Tussen 23.00 en 07.00uur 's morgen is het niet toegestaan het terrein op te rijden. De slagbomen gaan na 23.00uur ook niet meer open.
Uitgaande slagbomen blijven in verband met de veiligheid altijd open gaan.  

Zonnepanelen uitslag

Het is helaas niet mogelijk zonnepanelen te installeren.

We hebben dit uitgezocht, maar het elektriciteitsnet op het park is helaas niet toereikend voor zonnepanelen.

Vertrek Jabine

Beste gasten, Per 19 december 2022 ben ik niet meer werkzaam voor De Boomgaard. Ik heb ergens anders een nieuwe uitdaging gevonden. Mede dankzij u als gast waren het fijne jaren in Westkapelle! Zeker de gezellige gesprekjes aan de balie en onderweg kon ik echt waarderen. Wat een interesse vanuit u! Ik wens u het allerbeste en een fijne tijd verder op de Boomgaard! Groetjes Jabine

We wensen u en uw familie hele fijne kerstdagen...

en een fantastische jaarwisseling!

Datum aanpassen nl online-boeken Verblijfsperiode tot Boek nu voor