Foto

Handige weetjes Chalets

Wij zijn een familiecamping en verhuren niet aan bedrijven en jongeren.

INFORMATIE OVER OVER PRIJZEN CHALETS KUNT U ONDER ZOEK EN BOEK VINDEN

Aankomst en vertrek
Aankomst in uw chalet is vanaf 15.00u tot 20.00u mogelijk.
Indien u verwacht na 17.00u te arriveren verzoeken wij u dit voor 16.00u aan te geven, zodat wij u enige informatie rondom uw aankomst kunnen geven. 

Het chalet dient op de vertrekdag om 10.00u te zijn verlaten. De enveloppe mag u inleveren bij de receptie of bij de uitgaande slagboom in de rode brievenbus(paal) deponeren. Vertrekt u eerder dan op de officiële vertrekdag, dan vragen we u vriendelijk dit bij de receptie aan te geven. Nadat u de auto op het grote parkeerterrein heeft geparkeerd, staat het u deze dag vrij nog van onze voorzieningen gebruik te maken.

Annuleringsverzekering
Er is niets leukers dan het plannen van een vakantie. Behalve de vakantie zelf misschien dan. Maar wat nu als uw vakantie ‘in het water’ valt? Bijvoorbeeld door ziekte van uzelf of één van uw familieleden. Maar er zijn meerdere redenen te noemen waardoor uw vakantie geannuleerd zou moeten worden. Dubbel pech, want niet alleen uw vakantie gaat niet door, u moet ook nog eens een deel of groot deel van de huursom/reissom betalen (ook wel de annuleringskosten genoemd conform de boekingsvoorwaarden). Sluit daarom een annuleringsverzekering af. 

Voor een optimale dekking van uw annuleringsverzekering, is het belangrijk dat u deze afsluit binnen 7 dagen na boeken van de vakantie.
Link naar annuleringsverzekering

Autoverkeer
Na 23.00u heerst er op het park algehele stilte. Tussen 23.00 en 07.00 uur 's morgens is het niet mogelijk het terrein op te rijden. Wij verzoeken u dan vriendelijke op het parkeerterrein te parkeren en zachtjes het terrein op te lopen. 

Op het park hebben voetgangers – en zeker kinderen- altijd voorrang op gemotoriseerd verkeer. Houd daar rekening mee en rijdt eerste versnelling/ stapvoets.

Indien u een aanhanger meeneemt, dient deze op het grasveld bij uw chalet geparkeerd te worden. Wanneer het gras te nat is of de aanhanger niet past, verzoeken wij u deze op uw genummerde parkeerplaats te parkeren. Uw auto kunt u in dat geval op de grote parkeerplaats parkeren.

Het is niet toegestaan een elektrische auto op te laden vanuit het chalet. Op het park hebben wij voor u elektrische laadpalen staan. 

Functioneert de slagboom niet? Dan kunt u tussen 07.00u en 23.00u op de knop van de intercom drukken.
Er mag ten alle tijde maar 1 auto per chalet het park op. 

BBQ
Als er niet teveel wind staat is het bij de chalets op de stenen toegestaan om te barbequen. Er dient dan altijd een emmer water naast te staan. Plaats de BBQ niet te dicht bij het chalet of de schuur i.v.m smelten van de panelen. Kolen minimaal 24 uur laten afkoelen voor u deze naast de containers zet om brand te voorkomen. In het chalet is geen BBQ aanwezig. Deze kunt u zelf mee te nemen. 

Bezoekers
Bezoekers zijn van harte welkom. Willen de bezoekers blijven overnachten? Dit is mogelijk tot het maximum aantal personen welke in het chalet mogen overnachten. Deze bezoekers dienen vooraf bij de receptie de lakenpakketten en toeristenbelasting te voldoen.

Doelgroep
Vakantiepark de Boomgaard is vooral gericht op jonge gezinnen en ouderen. De faciliteiten en ons aanbod zijn daarop ingericht. Wij bieden o.a. tijdens de zomervakantie een animatieprogramma aan voor kinderen tot 12 jaar en daarnaast hebben wij specifieke zwemtijden voor volwassenen. Pubers en jongvolwassenen vallen over het algemeen niet binnen onze doelgroep.
Alleenreizende jongeren onder de 24 jaar en groepen zijn niet toegestaan.

Fietsen
Via de receptie kunt u GEEN fietsen meer huren.
Bij alle verhuurchalets zijn 2 fietsen voor volwassenen met versnellingen bij de huur inbegrepen. De fietsen staan in het schuurtje voor u klaar. Indien u meerdere fietsen wilt huren kunt u terecht bij Olaf's bike shop Markt 90 tegenover het Marktplein.

Gevonden voorwerpen 
Deze kunnen bij de receptie worden afgegeven. Op verzoek van een (eventueel reeds vertrokken) gast kan het gevonden voorwerp voor rekening en risico van deze gast aan hem of haar worden nagezonden. Vakantiepark de Boomgaard is nimmer aansprakelijk voor eventuele schade aan het gevonden voorwerp.

Huisdieren
Dieren zijn in en om de chalets niet toegestaan, uitgezonderd chalet type Zeilboot (honden) toegestaan, welke u vooraf met 'huisdier toegestaan' reserveert (maximaal 1 hond per chalet). Honden zijn enkel aangelijnd op het park welkom. U dient uw hond op uw chaletplaats, buiten het park of op het honden uitlaatveld ten allen tijde aan te lijnen. Hondenpoep in en rondom het park altijd direct opruimen.

Internet
Alle huurchalets zijn voorzien van een modem, waarmee u gratis verbinding heeft met internet. De wificodes vindt u achter in de informatiemappen of op de deur van de CV-ketel kast.

Inventarislijsten (download)
Chalet Zilvermeeuw/Zeilboot
Chalet Vuurtoren
Chalet Strand
Chalet Duinrand

Kinderbedje/kinderstoel
We beschikken over kinderbedjes en kinderstoelen. Dit kinderpakket kost € 12,00 per verblijf en wordt altijd samen geleverd. Wij verzoeken u dit direct bij de boeking te bestellen of ons minimaal 1 week voor boekingsdatum een mail met aanvraag toe te sturen. Wij zullen er dan voor zorgen dat het kinderpakket bij aankomst in uw chalet klaar staat. In het kinderbedje zijn geen lakens aanwezig. OP=OP. 

Klachten
Wij doen er alles aan om uw verblijf op ons park zo comfortabel en prettig mogelijk te maken. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent of een klacht hebt. Laat ons dit zo snel mogelijk weten.

Lakens en Linnen
In alle chalets zijn kussens en dekbedden voor u aanwezig.
Om hygiënische redenen is het verplicht een laken pakket per persoon af te nemen. 
Deze kosten €10.00 per persoon per verblijf (inhoud: laken, kussensloop en dekbedovertrek).
De huur van een handdoekpakket (optioneel) kost €6,00 per persoon (inhoud: badhanddoek, handdoek, theedoek).

Niet toegestaan
- Roken is in geen van de chalets toegestaan.
- Een (party)tent dient na 20.00u weer te worden afgebroken.
- Het parkeren van een camper bij uw chalet is niet toegestaan. 
- Vuurkorven / open vuur is verboden.
- Het is verboden om met geopende flessen/blikjes drank over straat te lopen.
- Soft(drugs) zijn op het park niet toegestaan.
- Het is niet toegestaan om in de chalets de ramen af te plakken of te beplakken. Bij Hr+ glas kan hierdoor ruitbreuk ontstaan i.v.m. oververhitting. 

Parkreglement
Ons parkreglement, met richtlijnen en parkregels om uw vakantie nog plezieriger te maken is verkrijgbaar bij de receptie of hier te downloaden. 

Schoonmaak
We rekenen bij het maken van een reservering een borg van € 125,00 welke voor aankomst betaald dient te zijn. Als het chalet schoon is en er geen inventaris ontbreekt/beschadigd is, storten wij binnen 7 werkdagen de waarborgsom terug op uw rekening.

Wij rekenen geen reserverings- of schoonmaakkosten. Dit willen we graag zo houden. Wordt het chalet niet in nette staat achtergelaten? Dan zijn wij genoodzaakt schoonmaakkosten van minimaal € 85,00 in rekening te brengen. 

Onze chalets worden op schoonmaak gecontroleerd. Bent u bij aankomst niet tevreden met de schoonmaak, dan vragen wij u dit zo snel mogelijk te melden bij de receptie. (liefst binnen 3 uur na aankomst maar uiterlijk vóór 12 uur op de dag na aankomst) Zo geeft u ons de mogelijkheid het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen. 

Storingen
Spoedeisende storingen die voor 17.00u zijn gemeld bij de parkreceptie proberen wij binnen 24 uur op te lossen. Om de storing te verhelpen is het soms nodig dat onze servicemedewerkers tijdens uw afwezigheid het chalet binnengaan. Wanneer u dit niet wilt, of wanneer er huisdieren aanwezig zijn, kunt u dit aan ons doorgeven op het moment dat u de melding meldt.

Wasserette
Naast de fietsverhuur vindt u de wasserette, met wasmachines en drogers. Eén wasbeurt kost € 6,50 en duurt ongeveer 45 minuten. Eén droogbeurt kost ca. € 3,50/€ 4,20. 

Bij reserveringen zijn de RECRON-voorwaarden van toepassing. 

Datum aanpassen nl online-boeken Verblijfsperiode tot Boek nu voor