Omgeving van Westkapelle

Westkapelle

Dorp op 1,5km van het park en direct aan zee.

Westkapelle is een mooi dorp aan de Walcherse kust en is vooral bekend om haar vuurtoren. Als u Westkapelle binnenrijdt, is deze niet te missen! De Vuurtoren kan beklommen worden en als u op de top van deze toren bent heeft u een prachtig uitzicht over Westkapelle en de rest van Walcheren.

Maar er is meer te doen: het Polderhuismuseum is opgericht ter nagedachtenis aan de Tweede Wereldoorlog en de slachtoffers hiervan. In de zomer is het goed toeven op het strand van Westkapelle en is de seizoensmarkt (elke vrijdag) zeker een aanrader! 

Restaurants: De Zeezot | De Westkaap | Rixx 

Activiteit  Tip voor de kinderen  Informatie over de stranden

Middelburg

Hoofdstad van Zeeland. Bevindt zich op 20 minuutjes rijden van Westkapelle.

Het is een stad met zowel moderne als oude bezienswaardigheden. Zo kunt u de abdij van Middelburg bezoeken en de abdijtoren Lange Jan beklimmen en Mini Mundi bezoeken (attractiepark en miniatuurpark). Ook zijn er musea voor jong en oud, waaronder het Zeeuws Museum. In Middelburg is het elke donderdag markt en koopavond.

Restaurants: De Gespleten ArentTafelen

Activiteit Tip voor de kinderen Shoppen in Middelburg

Vlissingen

Een maritieme stad op 20 minuten rijden van Westkapelle.

Deze stad is vooral erg leuk voor diegene die van de zee en toebehoren houden. Er is een (jacht)haven en een boulevard langs de zee, maar daarnaast zijn er ook enkele attracties gericht op het thema zee. Zo is er een heus piratenpark met zeeaquarium (het Arsenaal) en het MuZEEum, dat u alles vertelt over de maritieme geschiedenis van Zeeland.

Restaurants: Brasserie Jong | Brasserie BLVD | Pier 7

Activiteit Tip voor de kinderen Zeehondjes spotten