Een veelzijdig vakantiepark aan de Zeeuwse kust

Informatie omtrent het coronavirus

Van harte welkom bij Vakantiepark de Boomgaard!

Hèt park om uw vakantie te vieren! Houdt u van de Zeeuwse kust, van fietsen, wandelen en lekker eten? Dan bent u bij Vakantiepark de Boomgaard op de juiste plaats! Wij bieden iedere vakantieganger wat wils. 

Wij bevinden ons net buiten Westkapelle en verhuren op een deel van het park verschillende soorten chalets en ruime kampeerplaatsen voor tent, caravan en kamperen. Op de rest van het park bieden wij eigenaren mooie plaatsen om hun chalets te plaatsen.

Boeken kunt u bij ons online, per e-mail of telefonisch. 

Wij verhuren onze plaatsen en accommodaties niet aan bedrijven en groepen jongeren.

social_media.png              Google review 2.pngfacebook.jpg

Chalet huren

Chalet huren

Wij verhuren verschillende soorten chalets. Voor maximaal 6 tot 7 personen, meerdere slaapkamers en wel of niet geschikt voor huisdieren.

Kampeerplaatsen

Kampeerplaatsen

Wij bieden ruime (120m²) en mooie plaatsen aan voor tent en caravan. De plaatsen zijn voorzien van aansluiting op water, stroom (10Amp.), digitale televisie (Full HD 1080 noodzakelijk) en liggen niet ver van het sanitairgebouw.

Uitbreiding en voorzieningen

Uitbreiding en voorzieningen

In 2017 zijn we verhuisd naar een groter centrumgebouw met diverse voorzieningen. Verder is het park uitgebreid met 162 nieuwe chaletplaatsen, waarvan ca. 45 verhuurchalets. 

Onze Omgeving

Westkapelle is gelegen tussen Zoutelande en Domburg. Een perfecte uitvalsbasis voor een dagje strand, een fietstocht door de natuur of een dagje winkelen in Middelburg. 

Meer informatie

 

Vakantiepark De Boomgaard

Korte Prelaatweg 2
4361 JM Westkapelle, Zeeland
Nederland

info@deboomgaard.info 0118 - 571377 Zoek & Boek