Een veelzijdig vakantiepark aan de Zeeuwse kust

Reserveringsaanvraag 2021

Actuele informatie rondom coronamaatregelen kunt u hier vinden. 

Van harte welkom bij Vakantiepark de Boomgaard!

Gezellige sfeer

We zijn een park dat het gevoel van een gezellige familiecamping wil behouden, maar wel met de tijd meegaat. We hopen dat onze gasten volop zullen genieten van de faciliteiten in het centrumgebouw. 

Vakantiepark de Boomgaard wordt steeds vaker gevonden door een nieuwe generatie van jonge gezinnen. Van sommige van deze jongeren stonden de ouders al op de camping. Gasten komen hier om de rust en vrijheid te ervaren van de Zeeuwse kust.

Ons park heeft vele verhuuraccommodaties in verschillende soorten en maten. U kunt hier terecht voor een heerlijke lange vakantie of een weekendje weg. Ook voor kampeerders zijn er volop mogelijkheden. 

Hèt park om uw vakantie te vieren. Houdt u van de Zeeuwse kust, van fietsen, wandelen en lekker eten? Dan bent u bij Vakantiepark de Boomgaard op de juiste plaats! Wij bieden iedere vakantieganger wat wils. 

Boeken kunt u bij ons online, per e-mail of telefonisch. 

Wij verhuren onze plaatsen en accommodaties niet aan bedrijven en groepen jongeren.

social_media.png              Google review 2.pngfacebook.jpg

Chalet huren

Chalet huren

Wij verhuren verschillende soorten chalets. Voor maximaal 6 tot 7 personen, meerdere slaapkamers en wel of niet geschikt voor huisdieren.

Kampeerplaatsen

Kampeerplaatsen

Wij bieden ruime (120m²) en mooie plaatsen aan voor tent en caravan. De plaatsen zijn voorzien van aansluiting op water, stroom (10Amp.), digitale televisie (Full HD 1080 noodzakelijk) en liggen niet ver van het sanitairgebouw.

Uitbreiding en voorzieningen

Uitbreiding en voorzieningen

In 2017 zijn we verhuisd naar een groter centrumgebouw met diverse voorzieningen. Verder is het park uitgebreid met 162 nieuwe chaletplaatsen, waarvan ca. 45 verhuurchalets. 

Onze Omgeving

Westkapelle is gelegen tussen Zoutelande en Domburg. Een perfecte uitvalsbasis voor een dagje strand, een fietstocht door de natuur of een dagje winkelen in Middelburg. 

Meer informatie

 

Vakantiepark De Boomgaard

Korte Prelaatweg 2
4361 JM Westkapelle, Zeeland
Nederland

info@deboomgaard.info 0118 - 571377 Zoek & Boek