Een veelzijdig vakantiepark aan de Zeeuwse kust

Van harte welkom bij Vakantiepark de Boomgaard.

Wij bieden onze gasten diverse voorzieningen zoals een waterspraypark, brasserie, speeltuin, binnenzwembad, broodjesservice en Wi-Fi. 
Een gedeelte van de zomerweken is er animatie aanwezig.

Op deze website vindt u informatie over het park, voorzieningen, accommodaties en prijzen.

De verhuurprijzen voor 2019 zijn bekend en gepubliceerd.
U kunt uw boekingsaanvragen per mail aan ons toesturen. (let op; dit zijn slechts aanvragen en nog geen defintieve boekingen.)
Wij zullen proberen de aanvragen tegen het einde van 2018 verwerkt te hebben. Online boeken zal begin 2019 mogelijk worden. 

Chalet huren

Chalet huren

Wij verhuren verschillende soorten chalets. Voor maximaal 6 tot 7 personen, meerdere slaapkamers en wel of niet geschikt voor huisdieren.

Kampeerplaatsen

Kampeerplaatsen

Wij bieden zeer ruime (120m²) en mooie plaatsen aan voor tent en caravan. De plaatsen zijn voorzien van aansluiting op water, stroom (10Amp.), digitale televisie en liggen niet ver van het sanitairgebouw.

Uitbreiding park

Uitbreiding park

In 2016 zijn we gestart met een uitbreiding van de huidige camping. Bij deze uitbreiding zijn 161 nieuwe chaletplaatsen gerealiseerd. Uit één van deze plaatsen kunt u een plaatsje uitzoeken om uw droomchalet op te plaatsen.

Onze Omgeving

In Westkapelle en in de rest van Zeeland is genoeg te doen voor jong en oud. Zo zijn er verschillende attracties, maar ook qua musea is Zeeland dé omgeving bij uitstek!

Meer informatie

 

Vakantiepark De Boomgaard

Korte Prelaatweg 2
4361 JM Westkapelle, Zeeland
Nederland

info@deboomgaard.info 0118 - 571377 Zoek & Boek