Accommodaties van ons park

Wij bieden ruime kampeerplaatsen voor tent, caravan en camper en daarnaast verhuren wij ook verschillende soorten chalets. 

Vanaf heden is het onlineboeken open gesteld.  Na het online boeken ontvangen wij een boekingsaanvraag die wij, indien de boeking daadwerkelijk mogelijk is, zullen bevestigen. 

In de maanden juli, augustus en september zullen boekingsaanvragen voor Chalets van 1 week per aanvraag worden beoordeeld. 

We hopen u te kunnen verwelkomen! 

widget_loader_text

Kamperen

Foto lijstweergave

Wij bieden zeer ruime (120m²) en mooie plaatsen aan voor caravan, tent en camper. Deze plaatsen zijn voorzien van aansluiting op water, stroom (10Amp.) en digitale televisie. Deze plaatsen liggen in de buurt van het sanitairgebouw. 

Bekijken

Chalet B

Foto lijstweergave

Chalet B heeft een vaatwasmachine en een magnetron. Verder heeft dit chalet 2 slaapkamers en een toilet apart van de badkamer. 

In chalet nummer 813 en 814 zijn huisdieren toegestaan. 

Bekijken

Chalet C

Foto lijstweergave

Een Chalet C is ingedeeld zoals een Chalet B, maar in plaats van 5, biedt dit chalet plaats aan 7 personen! 

Chalet C heeft dan ook 3 slaapkamers.

In chalet 818, 819 en 820 zijn honden toegestaan. 

Bekijken

Chalet Zilvermeeuw

Foto lijstweergave

Chalet Zilvermeeuw is te vinden op onze uitbreiding. Deze nieuwe chalets (2017) zijn geschikt voor 6 personen en hebben 3 slaapkamers.

Bekijken

Chalet Zeilboot

Foto lijstweergave

Chalet Zeilboot is nieuw in 2018 en te vinden naast het waterspraypark. Deze nieuwe chalets zijn geschikt voor 6 personen en hebben 3 slaapkamers. Huisdieren zijn in deze chalets niet toegestaan.

Bekijken

Chalet Vuurtoren

Foto lijstweergave

Deze Chalets wordt momenteel gebouwd en zijn vanaf Pasen 2019 beschikbaar in onze verhuur. Het chalet heeft 3 slaapkamers, net als Chalet Zilvermeeuw en Zeilboot, en heeft daarnaast ook een overdekte veranda. 

Bekijken