Accommodaties van ons park

Lekker genieten van een welverdiende vakantie in Zeeland kan bij Vakantiepark De Boomgaard. Wij bieden ruime kampeerplaatsen voor tent, caravan en camper en daarnaast verhuren wij ook verschillende soorten chalets. 

U treft ons complete aanbod hieronder aan.

ONS NIEUWE BOEKINGSSYSTEEM VERLOOPT NOG NIET VLEKKELOOS.

INDIEN U PROBLEMEN ERVAART OF 100% ZEKER WILT WETEN OF WIJ GEEN PLAATS MEER VOOR U HEBBEN DAN KUNT U UW AANVRAAG NOG EENS AAN ONS MAILEN. 

Een moment alstublieft, de actuele informatie wordt nu voor u opgehaald.

Kamperen

Foto lijstweergave

Wij bieden zeer ruime (120m²) en mooie plaatsen aan voor tent en caravan. Deze plaatsen zijn voorzien van aansluiting op water, stroom (10Amp.) en kabeltelevisie. Daarnaast liggen ze niet ver van het sanitairgebouw. 

Bekijken

Chalet Type A

Foto lijstweergave

Deze accommodatie biedt plaats aan maximaal 6 personen en is van alle gemakken voorzien. Beschikbaar voor met of zonder huisdier.

Bekijken

Chalet Type B

Foto lijstweergave

Chalet Typ B

Chalet B ist wie Chalet A ausgestattet, verfügt aber zusätzlich über eine Geschirrspülmaschine und eine Mikrowelle. Die Toilette ist zudem separat.

Im Chalet Typ B sind keine Haustiere erlaubt.

Bekijken

Chalet Type C

Foto lijstweergave

Een chalet type C. Net zo mooi chalet als de A en B, maar in plaats van 6, biedt dit chalet plaats aan 7 personen! 

Bekijken

Chalet Zilvermeeuw

Foto lijstweergave

Chalet Type Zilvermeeuw is te vinden op onze uitbreiding. Deze nieuwe chalets zijn geschikt voor 6 personen en hebben 3 slaapkamers.

Bekijken

Huurcaravan

Foto lijstweergave

Wilt u een vakantie boeken en uw huisdier meenemen? Dan komt een stacaravan goed van pas! Naast chalets hebben wij ook 2 stacaravans. Deze zijn voor maximaal 6 personen en een huisdier ingericht. 

Bekijken