Accommodaties van ons park

Welkom op ons Park. Onze accommodaties zijn nog niet online boekbaar. U kunt ons alsvast een reserveringsaanvraag per E-mail toesturen. Wij zullen deze dan behandelen voordat wij het online boeken openzetten. 

Online zal er vanaf begin 2020 te boeken zijn. 

widget_loader_text

Chalet Zeilboot

Foto lijstweergave

Chalet Zeilboot is te vinden naast het waterspraypark. Deze chalets zijn geschikt voor 6 personen en hebben 3 slaapkamers. Huisdieren zijn in deze chalets niet toegestaan.

Bekijken

Chalet Zilvermeeuw

Foto lijstweergave

Chalet Zilvermeeuw is te vinden op onze uitbreiding. Deze chalets (2017) zijn geschikt voor 6 personen en hebben 3 slaapkamers.

Huisdieren zijn in deze chalets niet toegestaan. 

Bekijken

Chalet Vuurtoren

Foto lijstweergave

Deze Chalets staan op de uitbreiding. Het chalet heeft 3 slaapkamers, net als Chalet Zilvermeeuw en Zeilboot, en heeft daarnaast ook een overdekte veranda. 

Bekijken

Chalet C

Foto lijstweergave

Een Chalet C is ingedeeld zoals een Chalet B, maar in plaats van 5, biedt dit chalet plaats aan 7 personen! 

Chalet C heeft dan ook 3 slaapkamers.

Alle Chalets C zijn dit jaar hondechalets. 

Bekijken

Kamperen

Foto lijstweergave

Wij bieden zeer ruime (120m²) en mooie plaatsen aan voor caravan, tent en camper. Deze plaatsen zijn voorzien van aansluiting op water, stroom (10Amp.) en digitale televisie (Full HD 1080 benodigd). Deze plaatsen liggen in de buurt van het sanitairgebouw. 

Bekijken

Chalet B

Foto lijstweergave

Chalet B heeft een vaatwasmachine en een magnetron. Verder heeft dit chalet 2 slaapkamers en een toilet apart van de badkamer. 

In dit Chalet zijn geen honden toegestaan. 

Bekijken