Handige weetjes

Actuele openingstijden Informatie Corona Handleiding digitale TV

Aankomst en vertrek Kampeerplaatsen 
Aankomst op een kampeerplaats is vanaf 13.00u. mogelijk, en vertrek voor 11.00u. 
Aankomst is mogelijk tot maximaal 20.00u. Indien u verwacht na 17.00u. te arriveren verzoeken wij u dit van tevoren aan te geven. 

Autoverkeer
Na 23.00u heerst er op het park algehele stilte. Wij verzoeken u daarom om tussen 23.00u en 7.00u enkel in noodgevallen met de auto het terrein op te rijden.

Op het park hebben voetgangers – en zeker kinderen- altijd voorrang op gemotoriseerd verkeer. Houd daar rekening mee en rijdt eerste versnelling/ stapvoets.

Het is niet toegestaan een elektrische auto op te laden vanaf de plaats. Wij hebben op het park elektrische laadpalen. 

Functioneert de slagboom niet? Dan kunt u tussen 07.00u en 23.00u op de knop van de intercom drukken.
Er mag ten alle tijde maar 1 auto per chalet het park op. Bent u met meer gasten/autos dan kunt u elkaar afwisselen. 

Annuleringsverzekering
Er is niets leukers dan het plannen van een vakantie. Behalve de vakantie zelf misschien dan. Maar wat nu als uw vakantie ‘in het water’ valt? Bijvoorbeeld door ziekte van uzelf of één van uw familieleden. Maar er zijn meerdere redenen te noemen waardoor uw vakantie geannuleerd zou moeten worden. Dubbel pech, want niet alleen uw vakantie gaat niet door, u moet ook nog eens een deel of groot deel van de huursom/reissom betalen (ook wel de annuleringskosten genoemd conform de boekingsvoorwaarden). Sluit daarom een annuleringsverzekering af. 

Let op dit moet binnen 7 werkdagen na ontvangst van de bevestiging. 

Boekingen van zaterdag tot zaterdag
In de maanden juli en augustus (hoogseizoen) verhuren wij uitsluitend per week en van zaterdag tot zaterdag. In het voor- en naseizoen zijn op aanvraag wellicht andere aankomstdagen en andere verblijfsduren soms mogelijk. 
Mogelijkheden kunt u bij ons persoonlijk telefonisch of per e-mail navragen.

Bezoekers
Bezoekers zijn van harte welkom. Willen de bezoekers blijven overnachten? Dit is mogelijk tot een totaal van maximaal 7 personen per plaats.  Deze bezoekers dienen bij de overnachtingskosten en toeristenbelasting te voldoen. 

BBQ
Als er niet teveel wind staat is het op de stenen toegestaan om te barbequen. Er dient dan altijd een emmer water naast te staan. Kolen minimaal 24 uur laten afkoelen voor u deze in de containers gooit om brand te voorkomen.

Fietsen
Wij verhuren voornamelijk fietsen voor volwassenen met versnellingen (€ 9,50 per dag; € 50,00 per week) geen E-bikes en helmen. De betalingen voor fietshuur kunnen enkel per PIN worden gedaan. 

Gevonden voorwerpen 
Deze kunnen bij de receptie worden afgegeven. Op verzoek van een (eventueel reeds vertrokken) gast kan het gevonden voorwerp voor rekening en risico van deze gast aan hem of haar worden nagezonden. Vakantiepark de Boomgaard is nimmer aansprakelijk voor eventuele schade aan het gevonden voorwerp.

Huisdieren
Honden zijn enkel aangelijnd op het park welkom. U dient uw hond op uw plaats, buiten het park of op het honden uitlaatveld ten allen tijde aan te lijnen. Hondenpoep in en rondom het park altijd direct opruimen. Indien u bij vrienden op bezoek gaat die een chalet gehuurd hebben verzoeken wij u er rekening mee te houden dat er enkel in chalet C honden zijn toegestaan.

Klachten
Wij doen er alles aan om uw verblijf op ons park zo comfortabel en prettig mogelijk te maken. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent of een klacht hebt. Laat ons dit zo snel mogelijk weten.

Niet toegestaan
Een (party)tent dient na 20.00u weer te worden afgebroken te zijn.
Open vuur en vuurkorven zijn verboden.
Het is verboden om met geopende flessen/blikjes drank over straat te lopen.
Soft(drugs) zijn overal op de camping niet toegestaan.

Parkreglement
Ons parkreglement, met richtlijnen en parkregels om uw vakantie nog plezieriger te maken is verkrijgbaar bij de receptie of hier te vinden

Plaatsen van uw caravan/camper
Wij verzoeken u deze met de lengte van de straat/heg mee te zetten. 

Toiletgebouw/douches
Het warm water in het toiletgebouw is verkrijgbaar d.m.v. een douchekaart. Per kampeerplaats wordt 1 douchekaart uitgegeven (€20,00 borg). U kunt voor 1 euro 6 minuten douchen, betaling gaat per 12 seconden. Bij 4 of meer personen is het mogelijk een tweede douchekaart af te halen.
De douches van het toiletgebouw sluiten om 23.00 uur. De toiletten blijven bereikbaar. 
We vragen u vriendelijk het toiletgebouw na gebruik schoon achter te laten. 

Vriezer
In de wasserette staat een vriezer voor het bevriezen van (enkel) uw koelelementen. Andere producten zullen worden verwijderd. 

Wasserette
Naast de fietsverhuur vindt u de wasserette, met wasmachines en drogers. Eén wasbeurt kost € 5.50 en duurt ongeveer 45 minuten. Eén droogbeurt kost ca. 7x €0,50. 

Wifi
In de receptie kunt u per kampeerplaats één wificode ophalen. In het centrumgebouw is gratis Wifi vrij toegankelijk. 

Bij reserveringen zijn de RECRON-voorwaarden van toepassing. Er zijn geen speciale coronacondities van toepassing tenzij de RECRON deze in hun voorwaarden opneemt. 

Datum aanpassen nl online-boeken Verblijfsperiode tot Boek nu voor