Handige weetjes

Aankomst en vertrek
Aankomst in uw chalet is vanaf 15.00u tot 20.00u mogelijk.
Indien u verwacht na 17.00u te arriveren verzoeken wij u dit voor 16.00u aan te geven, zodat wij u enige informatie rondom uw aankomst kunnen geven. 

Het chalet dient op de vertrekdag om 10.00u te zijn verlaten. De enveloppe mag u inleveren bij de receptie of bij de uitgaande slagboom in de rode brievenbus(paal) deponeren. Vertrekt u eerder dan op de officiële vertrekdag, dan vragen we u vriendelijk dit bij de receptie aan te geven. Nadat u de auto op het grote parkeerterrein heeft geparkeerd, staat het u deze dag vrij nog van onze voorzieningen gebruik te maken.

Autoverkeer
Na 23.00u heerst er op het park algehele stilte. Wij verzoeken u daarom om tussen 23.00u en 7.00u enkel in noodgevallen met de auto het terrein op te rijden.

Op het park hebben voetgangers – en zeker kinderen- altijd voorrang op gemotoriseerd verkeer. Houd daar rekening mee en rijdt eerste versnelling/ stapvoets.

Indien u een aanhanger meeneemt, dient deze op het grasveld bij uw chalet geparkeerd te worden. Wanneer het gras te nat is of de aanhanger niet past, verzoeken wij u deze op uw genummerde parkeerplaats te parkeren. Uw auto kunt u in dat geval op de grote parkeerplaats parkeren.

Het is niet toegestaan een elektrische auto op te laden vanuit het chalet. U kunt deze in Westkapelle onderaan de dijk of bij de Jumbo in Zoutelande opladen.

Functioneert de slagboom niet? Dan kunt u tussen 07.00u en 23.00u op de knop van de intercom drukken.
Er mag ten alle tijde maar 1 auto per chalet het park op. 

Boekingen van zaterdag tot zaterdag
In de maanden juli en augustus (hoogseizoen) verhuren wij uitsluitend per week en van zaterdag tot zaterdag. In het voor- en naseizoen zijn op aanvraag wellicht andere aankomstdagen en andere verblijfsduren soms mogelijk. 
Mogelijkheden kunt u bij ons persoonlijk telefonisch of per e-mail navragen. 

Bezoekers
Bezoekers zijn van harte welkom. Willen de bezoekers blijven overnachten? Dit is mogelijk tot het maximum van 7 personen per plek.  Deze bezoekers dienen bij de overnachtingskosten en toeristenbelasting te voldoen. 

BBQ
Als er niet teveel wind staat is het bij de chalets op de stenen toegestaan om te barbequen. Er dient dan altijd een emmer water naast te staan. De BBQ niet te dicht bij het chalet of de schuur plaatsen alstublieft. Kolen minimaal 24 uur laten afkoelen voor u deze in de containers gooit om brand te voorkomen. In het chalet is geen BBQ aanwezig. Deze kunt u zelf mee te nemen. 

Huisdieren
Dieren zijn in de chalets niet toegestaan, uitgezonderd chalet type C, welke u vooraf met 'huisdier toegestaan' reserveert (maximaal 2 honden). Honden zijn enkel aangelijnd op het park welkom. U dient uw hond op uw chaletplaats, buiten het park of op het honden uitlaatveld ten allen tijde aan te lijnen. Hondenpoep in en rondom het park altijd direct opruimen.

Parkreglement
Ons parkreglement, met richtlijnen en parkregels om uw vakantie nog plezieriger te maken is verkrijgbaar bij de receptie of hier te downloaden

Plaatsen van uw caravan/camper
Wij verzoeken u deze met de straat mee te zetten. 

Toiletgebouw/douches
Het warm water in het toiletgebouw is verkrijgbaar d.m.v. een douchekaart. Per kampeerplaats wordt 1 douchekaart uitgegeven (€20,00 borg). Bij 4 of meer personen is het mogelijk een tweede douchekaart af te halen.
De douches van het toiletgebouw sluiten om 23.00 uur. De toiletten blijven bereikbaar. 
We vragen u vriendelijk het toiletgebouw na gebruik schoon achter te laten. 

Vriezer
In de wasserette staat een vriezer voor het bevriezen van (enkel) uw koelelementen. Andere producten zullen worden verwijderd. 

Wifi
In de receptie kunt u per kampeerplaats één wificode ophalen. In het centrumgebouw is gratis Wifi vrij toegankelijk. 

Niet toegestaan
Een (party)tent dient na 20.00u weer te worden afgebroken te zijn.
Open vuur en vuurkorven zijn verboden.
Het is verboden om met geopende flessen/blikjes drank over straat te lopen.
Soft(drugs) zijn overal op de camping niet toegestaan.

Fietsen
Wij verhuren voornamelijk fietsen voor volwassenen met versnellingen (€ 9,00 per dag; € 47,50 per week) geen E-bikes en helmen.  

Parkreglement
Ons parkreglement, met richtlijnen en parkregels om uw vakantie nog plezieriger te maken is verkrijgbaar bij de receptie of hier te downloaden. 

Gevonden voorwerpen 
Deze kunnen bij de receptie worden afgegeven. Op verzoek van een (eventueel reeds vertrokken) gast kan het gevonden voorwerp voor rekening en risico van deze gast aan hem of haar worden nagezonden. Vakantiepark de Boomgaard is nimmer aansprakelijk voor eventuele schade aan het gevonden voorwerp.

Klachten
Wij doen er alles aan om uw verblijf op dit park zo comfortabel en prettig mogelijk te maken. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent of een klacht hebt. Laat ons dit zo snel mogelijk weten.

Bij reserveringen zijn de RECRON-voorwaarden van toepassing. Er zijn geen speciale coronacondities van toepassing tenzij de RECRON deze in hun voorwaarden opneemt.