Animatie

Animatieprogramma

U kunt het animatieprogramma vinden door op de onderstaande link te klikken:

WELKOM bij ons gezellige animatieprogramma,

Speciaal ontworpen voor kinderen van 3 tot 12 jaar!
Op bepaalde tijden in het jaar vormt de animatiehoek in de indoorspeeltuin het hart van een bruisende plek vol vrolijkheid en plezier.

Aankomende evenementen:

Pasen: 30 maart 2024 tot en met 1 april 2024

Hoera voor Pasen! Ons speciale animatieprogramma staat klaar om de kinderen te verwelkomen met allerlei leuke activiteiten, waaronder danspret, knutselen, verven, zwemdico en nog veel meer. Houd deze pagina in de gaten, want we zullen het gedetailleerde programma binnenkort bekendmaken. Wat we wel kunnen verklappen is dat de Paashaas ons weer een bezoek zal brengen. 

Hemelvaart: 9 mei 2024 tot en met 12 mei 2024

Tijdens Hemelvaart zorgen we voor een onvergetelijke ervaring voor de kleintjes. Verwacht spannende activiteiten, creatieve knutselsessies en natuurlijk speelplezier in onze binnen- en buitenspeeltuinen o.a. Ren je Rot en Koekjesjacht!

Pinksteren: 18 mei 2024 tot en met 20 mei 2024

Laat de vreugde van Pinksteren beginnen! We hebben een boeiend programma gepland vol plezierige bezigheden voor de kinderen waaronder balspellen en minidisco. Kom langs en geniet van de feestelijke sfeer met de hele familie.

Zomervakantie: 7 juli 2024 tot en met 22 augustus 2024 (vijf dagen door de weeks) 

De zomervakantie wordt bij ons extra speciaal! Ons uitgebreide animatieprogramma biedt een overvloed aan activiteiten voor de jongsten. Of het nu knutselen, schilderen, zwemmen of glijden op de Splash en glijbanen is - er is voor elk wat wils.

En vergeet niet, zelfs wanneer er geen specifiek animatieprogramma is, blijven onze binnen- en buitenspeeltuinen, kinderbioscoop en het verwarmde binnenbad altijd open voor eindeloos plezier! Bij temperaturen van 15 graden Celsius en hoger is ook ons spraypark geopend, inclusief de Splash en glijbanen.

Kom en deel in de vreugde van elke gelegenheid met ons gezellige animatieteam. We kijken ernaar uit om samen onvergetelijke momenten te creëren! Houd deze pagina in de gaten voor updates en het volledige programma.

Datum aanpassen nl online-boeken Verblijfsperiode tot Boek nu voor