Nieuwsbrief kerst 2021

Fijne dagen toegewenst!

We wensen u fijne feestdagen en een gezond en goed nieuwjaar toe. Hopelijk kunt u er ondanks de maatregelen een fijne tijd van maken. Komend voorjaar houden we u uiteraard door middel van nieuwsbrieven op de hoogte. 

In de vorige nieuwsbrief hebben we u gevraagd uw leukste foto van seizoen 2021 te delen. Wat hebben we veel foto's ontvangen. Hartelijk dank! Onderaan deze nieuwsbrief hebben we een selectie toegevoegd. Alle foto's zijn terug te vinden onder de facebookpost. 

Coronaupdate

De laatste coronaupdate omtrent de maatregelen is terug te vinden op onze website

In de omgeving..

  • 28 december as. organiseert Trekkertrek Aagtekerke een lichtjesdemonstratietour. In Westkapelle komen ze langs de dijk. Erg leuk om langs de zijlijn naar te kijken! 
  • In het Polderhuis kunt u leuke Zeeuwse producten bestellen via info@polderhuiswestkapelle.nl en afhalen. Tip: op zaterdag is het Appelrondjesdag. 5 voor €10,00. Bent u hier met de kindjes? Speurtochten zijn ook af te halen. Dit alles aan de achterzijde van het museum. 
  • In natuurgebied Oranjezon zijn 4 wandelroutes uitgestippeld die gratis verkrijgbaar zijn. U vindt deze op de website van Het Zeeuwse Landschap. 

Midavaine zomerklaar maken

Heeft u uw chalet wintervast laten maken door Midavaine?

Dan kunt u zich indien gewenst ook weer aanmelden voor het zomerklaar maken door Midavaine.

Dit kan via deze link. Wilt u uw chalet voor 1 januari 2022 zomerklaar laten maken? Neemt u dan aanvullend even telefonisch contact met hen op via 0118-612330. 

Midavaine is in de kerstvakantie bereikbaar voor noodgevallen onder telefoonnummer 0118-612330. Is dit nummer niet bereikbaar? Probeer dan hun noodnummer eens: 06-20418892.

Openingstijden

De receptie is van donderdag 23 december 15.00uur tot maandag 3 januari 2022 gesloten. 
De wasserette blijft geopend. 

Op 27 en 30 december van 09.30-10.30u zijn we open zodat u eventuele pakketjes/post op kunt halen. Voor overige vragen kunt u ons een e-mail sturen. Deze wordt na 3 januari 2022 beantwoord.

De openingstijden zijn altijd terug te vinden via deze link. 

Bij acute noodgevallen kunt u ons altijd bereiken op 0031-118-571377. 

Tip: Laat uw pakketje bezorgen bij de Spar. Zo kunt u hem op elk gewenst tijdstip ophalen. 

Online boeken beschikbaar

Het online boeken van de verhuurchalets en kampeerplaatsen is weer geopend!

Zoeken uw familie of vrienden nog een adres voor de vakantie? Via deze pagina zijn de chalets en prijzen zichtbaar. 

Wist u datjes...

  • Jaargasten kunnen in de winter met de auto het park op. Gasten met een seizoenplaats kunnen altijd te voet het park op om het een en ander te controleren. 
  • We zijn u graag van dienst maar kunnen u bij stroomuitval of andere vragen in de winterperiode en tijdens onze vakantie niet altijd met spoed helpen. Ons telefoonnummer 0031-118571377 is voor medische noodgevallen uiteraard altijd beschikbaar.
  • De laadpalen momenteel aangesloten worden op het electriciteitsnet. We duimen dat deze aanvang seizoen te gebruiken zijn!

Foto's

Datum aanpassen nl online-boeken Verblijfsperiode tot Boek nu voor