Nieuwsbrief opening seizoen 2023

Nog heel even...

Het is weer zover, op zaterdag 1 april gaat het nieuwe seizoen van start.  We heten jullie graag weer welkom en hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij om weer te gaan genieten van het nieuwe seizoen, het buitenleven en de gezelligheid.

Er wordt hard gewerkt om ervoor te zorgen dat alles klaar is voor jullie komst. De sanitairgebouwen fris en schoon, de kampeerplaatsen gemaaid en we hebben verschillende kinderactiviteiten gepland voor het paasweekend. 

We kijken ernaar uit om jullie allemaal weer te zien. We wensen jullie een fijn verblijf en laten we hopen op een fantastisch seizoen!

Via deze nieuwsbrief informeren we u graag over enkele belangrijke zaken. Lees deze goed door, aangezien enkele zaken met ingang van dit seizoen veranderd zijn.

Openingstijden

De receptie is vanaf zaterdag 1 april dagelijks geopend. We hanteren de volgende openingstijden:

Maandag t/m zaterdag 9.00-17.00u
Zondag 10.00-16.00u

 • Tussen 12.30u en 13.00u zijn wij gesloten i.v.m. lunchpauze.
 • Tijdens feestdagen en schoolvakanties kunnen de openingstijden afwijken.
 • Om de receptie te bereiken, hoeft u niet meer via de nooduitgang om te lopen. U kunt de automatische schuifdeuren gebruiken.

De overige voorzieningen (fietsverhuur, zwembad, speeltuinen en sanitairgebouw) zijn wederom dagelijks geopend. 
De slagbomen zijn tussen 23.00u en 07.00u gesloten. 

Belangrijke telefoonnummers

Heeft u een dokter, tandarts of dierenarts nodig? Dan is het altijd handig om hiervan een telefoonnummer bij de hand te hebben. De lijst met belangrijke telefoonnummers kunt u hier downloaden. 

U kunt een printje in de receptie ophalen. 

Let op: het nummer van de Huisartsenpost is veranderd! Daarnaast is er geen vakantiedokter meer in de zomervakanties. 

Zwembad

Het zwembad is weer doorlopend geopend van 10.00 tot 20.00 uur. In het verleden was het gebruikelijk om tussen 10.00u en 11.30u het zwembad enkel voor baantjeszwemmen open te stellen. In de afgelopen jaren is gebleken dat het banenzwemmen tussen 19.15u en 19.45u ook in trek was en dit hebben wij dan ook toegevoegd. We vragen eenieder het zwembad en de kleedkamers om 20.00u verlaten te hebben.

Glijbaan peuterbad

We hebben een leuke fleurige nieuwe peuterglijbaan in het peuterbadje wat hopelijk weer voor veel plezier zorgt voor de kleintjes. 

Werkzaamheden op het park

Afgelopen winter hebben er snoeiwerkzaamheden plaats gevonden op het gehele park. Eens in de zoveel jaar moet dit op aanraden van de tuinmannen flink worden aangepakt. Dit is nodig om het park goed te kunnen blijven onderhouden. 

WIFI Inlogcode

Voor het gebruik van onze Wifimasten moet er bij de receptie jaarlijks een nieuwe code worden opgehaald. Is deze gratis vrije Wifiverbinding niet stabiel genoeg voor u dan bieden wij eigenaren van chalets nog de mogelijkheid tot het aanschaffen van een modem.  Meer informatie bij de receptie.

Televisie- en radiozenders

De tv- en radiozenders zijn met ingang van januari 2023 aangepast, waardoor een aantal zenders verdwenen zijn of niet meer op hun 'oude plek' staan. Om de zenders weer te kunnen ontvangen, dient u de zenders opnieuw te zoeken. Deze zoekopdracht zal enkele minuten duren, waarna de zenders weer op uw televisie te ontvangen zijn.

Om de (nieuwe) zenders te kunnen ontvangen, dient u dit stappenplan te volgen.

Voor de nieuwe zenderlijst, klik hier

Animatieteam

Ook dit jaar zal het animatieteam tijdens diverse feestdagen en schoolvakanties aanwezig zijn:

 • Pasen: 8 t/m 10 april
 • Hemelvaart: 18 t/m 21 mei
 • Pinksteren: 27 t/m 29 mei
 • Zomervakantie: 8 juli t/m 25 augustus
 • Herfstvakantie: 30 september t/m 13 oktober (onder voorbehoud van voldoende bezetting)

Het programma voor Pasen kunt u hier vinden. Het paasprogramma kunt u ook bij actueel op de website teruglezen. 

Wasserette - Sanitairgebouw

De wasserette is geopend op maandag t/m zaterdag van 9.00-20.00u en op zondag van 10.00-20.00u. Betalingen kunt u, zoals u weet, uitsluitend doen via een contactloze pinbetaling. Sinds enkele maanden zijn ook alle Duitse pinpassen geschikt voor contactloze betalingen in onze wasserette.

Daarnaast kunt u de wasserette ook gebruiken met de Tikwash Laundry app. Deze app kunt u op uw telefoon downloaden, waarna u een wasmachine/droger kunt selecteren en via de app uw betaling kunt doen.

 • Wasmachine inclusief wasmiddel € 6,50
 • Droger € 0,70 per 10 minuten, gemiddelde droogtijd gemiddeld gevulde machine 50 minuten.
 • Sanitair gebouw 5 minuten douchen voor € 1,00

Midavaine

Indien u wintervast hebt laten maken door Midavaine is het ook nodig om hen weer te vragen zomerklaar te maken. Zij moeten dit dan ook nog inplannen en uitvoeren. Dus als u nog geen opdracht hebt gegeven raden we u aan dit snel te doen. Dat kan via deze link. Heeft u het formulier voor zomerklaar maken 2023 al ingevuld? Dan hoeft u dit niet nogmaals te doen.

Jaar/seizoensrekening

Inmiddels zijn de facturen voor het lopende seizoen aan al onze gasten toegestuurd. Indien u inlogt via de “Mijn-Omgeving” hebben we tegenwoordig de mogelijkheid om via een betaallink het openstaande bedrag te voldoen. Deze link kunt u vinden bij uw reservering van het huidige seizoen.

Zoals bekend is het de bedoeling de factuur vóór 1 mei voldaan te hebben.

Boeken,tijdschriften, speelgoed en kinderpuzzels

De kostenloze boeken en tijdschriften liggen weer voor u klaar in de receptie. 
Heeft u boeken of tijdschriften die u wilt missen dan kunt u deze weer in de receptie afgeven. 

Zijn uw kinderen uitgespeeld en is het speelgoed/spelletje nog compleet dan is ook altijd leuk om speelgoed, spelletjes en of puzzels te krijgen waar andere kinderen weer plezier van kunnen hebben.

Verhuur aan derden

Voor gasten aan wie u uw chalet verhuurt, liggen er op de receptie informatiemappen met belangrijke informatie. Zo kunt u denken aan de openingstijden van het park en belangrijke telefoonnummers van bijvoorbeeld de huisarts.

We raden u aan deze map op te halen op de receptie. Deze kunt u dan in uw chalet leggen zodat uw gasten deze informatie altijd binnen handbereik kunnen hebben op onverwachte momenten. 

Wij vragen u om de volgende gegevens van uw gasten aan ons door te geven: naam, mobiel telefoonnummer en kenteken. Zo kunnen wij uw gasten ook altijd bereiken en kan de auto het terrein op. U kunt dit ook per mail doorgeven. 

Datum aanpassen nl online-boeken Verblijfsperiode tot Boek nu voor