Nieuwsbrief opening seizoen 2022

We mogen weer van start!

Opening Seizoen 2022

We mogen weer! Voorlopig is het heerlijk weer en dat wensen we jullie voor het komende seizoen dan zeker toe! Vanaf zaterdag 2 april 08.00 uur heten we u weer hartelijk welkom. Wij raden u aan in de ochtend aan te reizen. Mocht u onverhoopt hulp van iemand nodig hebben, is de kans iets groter dat dit nog lukt. Goeie reis en tot snel!

Prijzen sanitair gebouw en wasserette

Al jaren hanteren wij dezelfde prijzen in het sanitair gebouw en de wasserette. Helaas maken de laatste prijsstijgingen dit niet meer mogelijk en zullen we iets moeten verhogen. De nieuwe prijzen zijn als volgt:

  • Sanitair gebouw 6 minuten douchen voor € 1,00
  • Wasmachine inclusief wasmiddel € 5,50
  • Droger € 0,70 per 10 minuten, gemiddelde droogtijd gemiddeld gevulde machine 60 minuten.

De betalingen in de wasserette gaan zoals vorig jaar met contactloze betaling. Beschikt uw betaalpas niet over deze functie? Dan kunt u de app gebruiken zoals aangegeven in de wasserette.

 

Laadpalen aangesloten

Zoals reeds eerder gemeld zijn er 3 laadpalen aangesloten waarvan elk met 2 stopcontacten. Deze bevinden zich op de parkeerplaats tegenover het voetbalveld. (3x rechts vanaf de ingang van het park). We hopen hiermee een hoop gasten weer gemak te hebben gegeven. De laadpalen zijn niet van het park. Bij problemen dient u het telefoonnummer te bellen welke op de palen zijn vermeld.

Indien u informatie of een pas nodig hebt kunt u zich bij de leverancier van de laadpalen informeren

Springkussen en spraypark

We zitten alweer voor het zesde seizoen op de uitbreiding. Dit jaar hebben we dan ook het springkussen vervangen en heeft het spraypark een flinke onderhoudsbeurt ontvangen.

Geen broodjes en kranten meer

Helaas is het niet meer mogelijk gebleken om broodjes en kranten te verzorgen. Hierdoor zullen wij in de receptie weer vanaf 09.00 uur voor u klaarstaan.

Zwembad

Het zwembad is weer doorlopend geopend van 10.00 tot 20.00 uur. Hiervoor hoeft u ook niet meer te reserveren. In het verleden was het gebruikelijk om tussen 10.00 uur en 11.30 uur het zwembad enkel voor baantjeszwemmen open te stellen. In de afgelopen jaren is gebleken dat het banenzwemmen tussen 19.15 en 19.45 ook in trek was en dit hebben wij dan ook toegevoegd. We vragen eenieder het zwembad en de kleedkamers om 20.00 uur verlaten te hebben.

 

Frituur ‘t Boompje

Het is fijn om te weten dat de frituur ook dit seizoen weer geopend is.
Vanaf het openingsweekend (zaterdag 2 april) zullen zij weer in de weekenden voor jullie klaarstaan. 

De actuele openingstijden en meer informatie kunt u op de Facebookpagina van Frituur 't Boompje vinden https://www.facebook.com/FrituurBoompje

Midavaine

Indien u wintervast hebt laten maken door Midavaine is het ook nodig om hen weer te vragen zomerklaar te maken. Zij moeten dit dan ook nog inplannen en uitvoeren. Dus als u nog geen opdracht hebt gegeven raden we u aan dit snel te doen. Dat kan via deze link. Heeft u het formulier  voor zomerklaar maken 2022 al ingevuld? Dan hoeft u dit niet nogmaals te doen.

TV zenders

De TV zenders worden opnieuw gerangschikt en geordend. Het is niet perse noodzakelijk maar indien u het volledige aanbod wilt hebben raden we u aan een nieuwe zenderdoorloop te starten. Dit kan vanaf aanstaande zaterdag. 

Wij zullen dan ook het volledige zenderaanbod vanaf zaterdag onder deze link zetten. 

Onder deze link vindt u nog eens uitgelegd hoe de zender doorloop te starten.

WIFI Inlogcode

Voor het gebruik van onze Wifimasten moet er bij de receptie jaarlijks een nieuwe code worden opgehaald. Is deze gratis vrije Wifiverbinding niet stabiel genoeg voor u dan bieden wij nog de mogelijkheid tot het aanschaffen van een modem.  Meer informatie bij de receptie.

Pasen

Met Pasen verwelkomen wij weer een animatieteam om de kinderen te vermaken. Het programma zal binnenkort via deze link te bereiken zijn. Ook is het programma altijd te vinden op de ‘actueel’ pagina op de website.

Factuur seizoen 2022

Inmiddels zijn de facturen voor het lopende seizoen aan al onze gasten toegestuurd. Indien u inlogt via de “Mijn-Omgeving” hebben we tegenwoordig de mogelijkheid om via een betaallink het openstaande bedrag te voldoen. Deze link kunt u vinden bij u reservering van het huidige seizoen.

Zoals bekend verzoeken wij u de betaling vóór 1 mei gedaan te hebben.

Zonnepanelen

Gezien alle prijsstijgingen is het voor u misschien interessant om zonnepanelen te installeren. Wij proberen te inventariseren hoeveel van onze gasten hierin interesse hebben.  Misschien kunt u iets bundelen of kunnen wij wat informatie verschaffen. Mocht u dus interesse hebben vragen wij u ons kort een mail te sturen.

Nummers Oost

We willen gasten met een vaste staanplaats op Oost (bv. O.1) vriendelijk vragen om altijd O. voor het plaatsnummers te vermelden. Dit voorkomt verwarring met plaatsnummers op de uitbreiding.

Zoover

Graag willen we nieuwe gasten via Zoover ook ons enthousiasme overbrengen.
Wilt u ons daarbij helpen en een review schrijven? 

Datum aanpassen nl online-boeken Verblijfsperiode tot Boek nu voor