Formulier Midavaine

Midavaine.png

Gegevens
Vul hier alstublieft uw thuisadres in.
Werkzaamheden
Let op: wilt u uw chalet/stacaravan zomerklaar laten maken EN een onderhoudsbeurt boeken? Kruist u dan beide vakjes aan.
Bijzonderheden/opmerkingen
Toestemming sleutel afhalen in receptie
Hierbij geef ik toestemming voor het ophalen van de sleutel bij de receptie.

WINTERVAST EN ZOMERKLAAR MAKEN GEISER OF UITGEZETTE CV KETEL

  • Winterklaar maken: aftappen van de geiser, water afsluiten, leidingwerk doorblazen, antivries vullen in sifons keuken, wastafel, douchebak en toilet.
  • Zomerklaar maken: geiser en gaskachel bedrijfsklaar maken, doorspelen van het leidingwerk koud en warm water. (formulier voor zomerklaar maken graag tijdig voor seizioenstart invullen)

LET OP:
- Het formulier voor zomerklaar maken, dient u tijdig voor seizoenstart apart in te vullen
- De factuur wordt in 2 delen verstuurd: winterklaar maken en zomerklaar maken. 

Draaiende CV ketel op 7 graden (VOLLEDIG DOORLEZEN!) 
Deze hoeven niet wintervast gemaakt te worden mits de temperatuur op 7 graden wordt gezet. Daarnaast is het belangrijk dat er antivries in uw cv-leidingen zit en uw leidingen onder het chalet goed geïsoleerd zijn. Let wel: Vakantiepark de Boomgaard kan niet alle stroomstoringen opmerken waarbij uw cv-ketel kan uitvallen. Daarom is het tijdens uw afwezigheid altijd verstandig om voor de zekerheid uw hoofdkraan dicht te zetten en de aftappers open te laten staan.

Uitgezette CV ketel (VOLLEDIG DOORLEZEN!) 
Dit wordt door leveranciers afgeraden. Wilt u uw cv-ketel uitzetten? Dan is het belangrijk dat er antivries (glycol) in uw cv-leidingen zit en uw leidingen onder de caravan goed geïsoleerd zijn. De waterdruk is eenvoudig af te lezen aan het wijzertje op uw CV-ketel.

ONDERHOUDSBEURTEN

  • Het is volgens Midavaine aan te bevelen voor dat het seizoen begint een onderhoudsbeurt aan uw Cv-ketel uit te laten voeren. De kans dat uw chalet bij aankomst koud is, is dan een stuk kleiner. U ontvangt 2 maanden storingsgarantie vanaf de datum dat u het technische rapport ontvangt.

CV-ketel 
- Onderhoud van de cv-ketel, controle warmtewisselaar rookzijdig, gas en waterzijdig inregelen van het toestel volgens fabrieksopgave. Exclusief onderdelen, materiaal of hulpmateriaal. 

Geiser en gaskachel 
- Onderhoud van geiser en gaskachel, controle warmtewisselaar rookzijdig, gas en waterzijdig inregelen van het toestel volgens fabrieksopgave. Exclusief onderdelen, materiaal of hulpmateriaal.

Tarieven worden jaarlijks geïndexeerd.

Vakantiepark de Boomgaard is niet verantwoordelijk voor het kapot vriezen van leidingen. 

Datum aanpassen nl online-boeken Verblijfsperiode tot Boek nu voor