Vakantiepark in Zeeland

Vakantiepark De Boomgaard is hèt park om uw vakantie te vieren! U houdt van de Zeeuwse kust, van fietsen, wandelen, lekker eten en van genieten.
Dan bent u bij Vakantiepark de Boomgaard op de juiste plaats. Wij bieden voor iedere vakantieganger wat wils.

Wij bevinden ons net buiten Westkapelle en bieden mooie plaatsen voor uw eigen Chalet, daarnaast verhuren wij verschillende soorten chalets en bieden wij ruime kampeerplaatsen voor tent, caravan en camperen.

Hemelvaart 2017 is onze uitbreiding afgerond. Zo vindt u een nieuw centrumgebouw met daarin een binnnenzwembad, een indoorspeeltuin, restaurant, brasserie en snackbar. Naast het centrumgebouw is er een waterspraypark met glijbanen gerealiseerd en treft u een wasserette en fietsverhuur aan.

Tijdens het seizoen is er een broodjesservice in de Brasserie. Hier kunt u vanaf 8.00u terecht voor uw broodjes, krant etc. De snackbar is het gehele seizoen geopend. Hier wordt o.a. verse friet voor u gebakken. Op de receptie staan wij u graag te woord voor al uw vragen. U kunt hier ook terecht voor het huren van fietsen of een tennisbaan.

U kunt op onze kampeerplaatsen gratis gebruik maken van wifi. In de chalets zijn modems geïnstalleerd, zodat u in het chalet een goede internetverbinding heeft.

Voorzieningen van ons park

Het sanitairgebouw is in 2016 nieuw geplaatst. Hierin vindt u o.a. toiletten, douches, kindersanitair, een hondendouche en voorzieningen voor invaliden. 

In het hoogseizoen is er ook ieder jaar een animatieteam aanwezig. Voor jong en oud organiseren zij activiteiten en spelletjes, zodat uw kinderen ook de vakantie van hun leven zullen meemaken! Dit jaar zijn ze er weer van 15 juli tot 19 augustus. Daarnaast zijn er in de buitenspeeltuinen op het park onder meer trampolines en een kabelbaan.

We hopen u binnenkort persoonlijk te mogen verwelkomen.

Plattegrond bekijken Prijzen en aanbiedingen Online reserveren