Vakantiepark in Zeeland

Hèt park om uw vakantie te vieren! Houdt u van de Zeeuwse kust, van fietsen, wandelen en lekker eten?
Dan bent u bij Vakantiepark de Boomgaard op de juiste plaats! Wij bieden iedere vakantieganger wat wils. 

Wij bevinden ons net buiten Westkapelle en bieden mooie plaatsen om uw eigen chalet te plaatsen. Daarnaast verhuren wij verschillende soorten chalets en bieden wij ruime kampeerplaatsen aan voor tent, caravan en kamperen.

Hemelvaart 2017 is onze uitbreiding afgerond. Hier vindt u een nieuw centrumgebouw met daarin een binnenzwembad, een indoorspeeltuin, brasserie en snackbar (geopend in het hoogseizoen). Naast het centrumgebouw is er een waterspraypark met glijbanen gerealiseerd en treft u een wasserette en fietsverhuur aan. 

Tijdens het seizoen kunt u broodjes bestellen bij de receptie. Hier kunt u vanaf 8.00u terecht voor uw broodjes, krant etc. De snackbar/coffecorner is tijdens het zomerseizoen regelmatig geopend. 

Op de receptie staan wij u graag te woord voor al uw vragen. U kunt hier ook terecht voor het huren van fietsen of een tennisbaan.

U kunt in het centrumgebouw gratis gebruik maken van wifi. In de chalets zijn modems geïnstalleerd, zodat u in het chalet een goede internetverbinding heeft.

Wij verhuren onze plaatsen en accommodaties niet aan bedrijven en groepen jongeren.

Recencies Vakantiepark de Boomgaard

Recencies Zoover

- Recencies Facebook

Voorzieningen van ons park

Bekijk onze voorzieningen

Het sanitairgebouw is in 2016 nieuw geplaatst. Hierin vindt u o.a. toiletten, douches, kindersanitair, een hondendouche en voorzieningen voor invaliden. 

Tijdens Pasen (19 april t/m 22 april) en gedurende enkele weken van het hoogseizoen (20 juli t/m 23 augustus) is animatieteam aanwezig. Voor jong en oud organiseren zij activiteiten en spelletjes, zodat uw kinderen ook de vakantie van hun leven zullen meemaken! Daarnaast zijn er in de buitenspeeltuinen op het park onder meer springkussens en een kabelbaan.

Plattegrond bekijken Prijzen en aanbiedingen Online reserveren