Vakantiepark in Zeeland

Vakantiepark De Boomgaard is hèt park om uw vakantie te vieren! U houdt van de Zeeuwse kust, van fietsen, wandelen, lekker eten en van genieten.
Dan bent u bij Vakantiepark de Boomgaard op de juiste plaats. Wij bieden iedere vakantieganger wat wils.

Wij bevinden ons net buiten Westkapelle en bieden mooie plaatsen om uw eigen chalet te plaatsen. Daarnaast verhuren wij verschillende soorten chalets en bieden wij ruime kampeerplaatsen aan voor tent, caravan en kamperen.

Hemelvaart 2017 is onze uitbreiding afgerond. Hier vindt u een nieuw centrumgebouw met daarin een binnenzwembad, een indoorspeeltuin, brasserie en snackbar. Naast het centrumgebouw is er een waterspraypark met glijbanen gerealiseerd en treft u een wasserette en fietsverhuur aan.

Tijdens het seizoenkunt u broodjes bestellen in de Brasserie. Hier kunt u vanaf 8.00u terecht voor uw broodjes, krant etc. De snackbar is het gehele seizoen geopend. Hier wordt o.a. verse friet voor u gebakken. Op de receptie staan wij u graag te woord voor al uw vragen. U kunt hier ook terecht voor het huren van fietsen of een tennisbaan.

U kunt in het centrumgebouw gratis gebruik maken van wifi. In de chalets zijn modems geïnstalleerd, zodat u in het chalet een goede internetverbinding heeft.

Recencies Vakantiepark de Boomgaard

Recencies Facebook

Recencies Zoover

Voorzieningen van ons park

Het sanitairgebouw is in 2016 nieuw geplaatst. Hierin vindt u o.a. toiletten, douches, kindersanitair, een hondendouche en voorzieningen voor invaliden. 

Enkele weken van het hoogseizoen is er animatie aanwezig. Voor jong en oud organiseren zij activiteiten en spelletjes, zodat uw kinderen ook de vakantie van hun leven zullen meemaken! Daarnaast zijn er in de buitenspeeltuinen op het park onder meer trampolines en een kabelbaan.

We hopen u binnenkort persoonlijk te mogen verwelkomen.

Plattegrond bekijken Prijzen en aanbiedingen Online reserveren