Nieuwsbrief start hoogseizoen

Goed nieuws!

Na de persconferentie is duidelijk geworden dat we meer vrijheden krijgen.

De belangrijkste regel blijft de anderhalve meter. Laten we dit vooral niet vergeten en daarnaast gaan GENIETEN VAN DE ZOMER!

Concreet betekenen de nieuwe regels (vanaf 1 juli a.s.) dat het spraypark voor de kinderen en jeugd tot en met 18 jaar geopend kan worden, inclusief de trechter! Ook het voetbalveld mag weer volledig gebruikt worden.

We verzoeken u vriendelijk de regels rondom het Spraypark en van de glijbanen, zoals beschreven op de borden, eens goed door te nemen. Houdt u zich ook aan deze regels.

De zwemmersaantallen moeten nog gehandhaafd worden. Verderop in de nieuwsbrief kunt u hierover meer informatie vinden.

Openingstijden zwembad en spraypark

Het spraypark zal per 1 juli vanaf 10.30 uur geopend worden voor jeugd tot en met 18 jaar. Reserveren hiervoor is niet noodzakelijk.

Banenzwemmen is vanaf aanstaande zaterdag op reservering om 09.30/9.45/12.00 en 12.15 uur. Het maximum aantal personen blijft 12.

Familiezwemmen kan op reservering om 10.45 en om 13.30 uur.

Er mogen nog steeds geen (zwem)luiers in het grote bad. Het kinderbad kan gereserveerd worden om 09.30 / 10.45 / 12.00 / en 13.30 uur.

Per 1 juli wordt vanaf 15.00 uur het binnenbad op reservering geopend voor kinderen en jeugd tot en met 18 jaar. (let op, voorlopig zal er geen doorgang zijn van het binnenbad naar het spraypark, reserveren voor binnen is noodzakelijk voor het spraypark niet.)

Wij verzoeken u nog steeds zwemkleding thuis al aan te doen en van de douches kan nog geen gebruik gemaakt worden.

Puntjes op de i

  • Afgelopen weekend was er een kleine brand in een van de containers. We verzoeken dringend kolen minstens 24 uur buiten te laten staan voordat u deze verwijderd. Daarnaast dient u de kolen na 24 uur nogmaals te checken voor u ze in de container gooit.
  • Steeds meer gasten gooien het afval netjes in zakken weg en ook de snelheden van de auto’s op het park laten zien dat er serieus naar gekeken wordt. Bedankt hiervoor! In de komende periode zullen auto’s die te snel rijden niet meer worden gewaarschuwd. Bij overtredingen zullen er direct sancties volgen.
  • Nu de drukte gaat beginnen willen we nogmaals verzoeken uw aanhanger in uw eigen tuin of op de parkeerplaats te zetten. Uw auto kan dan buiten op de grote parkeerplaats. In verband met de drukte eerst uw eigen parkeerplaats gebruiken en aanvullend maximaal 1 vervoermiddel op de parkeerplaats. Het is niet toegestaan de parkeerplaatsen van buren te gebruiken.
  • Hondenpoep dient ook door uw kinderen te worden opgeruimd. We verzoeken u deze regel dan ook aan uw kinderen uit te leggen.

Sport en Spel

Sport en Spel

Buiten hebben we de tafeltennis en tafelvoetbal. Materialen hiervoor kunnen in de receptie worden geleend. De voetbal en basketbal kunnen tegen een borg van € 25,00 worden uitgeleend bij de receptie.

De tennisbaan is ook te reserveren in de receptie. Wij kunnen 2 tennisrackets en ballen tegen een kleine vergoeding van € 2,50 uitlenen. Verder zal er een borg van € 10,00 worden gerekend.

 

Openingstijden

Receptie
Ma-do van 09.00-17.00 uur 
Vrij-za van 09.00-20.00 uur
Zo 09.00-17.00 uur
(Wij eten even tussen 12.30 uur en 13.00 uur en tussen 17.30 uur en 1800 uur.)
Wasserette
geopend van 08.00 tot 20.00 uur 
Fietsverhuur
geopend tijdens openingstijden receptie
Tennisbaan
reserveren kan tijdens openingstijden van de receptie
Plaza (vanaf 1 juli)
geopend vanaf 12.00 uur 

Onze openingstijden worden voortaan actueel weergegeven op onze website pagina 'actueel'.

Animatie

Nu het zomerseizoen voor de deur staat, betekent dat ook dat het weer bijna tijd is voor het animatieteam! Hoe jammer we het ook vonden dat ze tijdens Pasen niet op ons park konden zijn, zo blij zijn we dat ze deze zomer wel een programma kunnen verzorgen.

Vanaf zondag 12 juli zullen zij het uw kinderen weer naar de zin maken. De meeste activiteiten zijn voor kinderen in de leeftijd t/m 12 jaar, maar er zijn ook activiteiten voor kinderen van 12 jaar en ouder.

In verband met het coronavirus zijn er wel wat aanpassingen gedaan. Zo is het verplicht om voor de knutselactiviteit in te schrijven. De kinderen dienen zich hiervoor in te schrijven bij het animatieteam in de animatieruimte. Daarnaast geldt voor alle activiteiten dat alleen de kinderen aanwezig mogen zijn. Oudere kinderen en volwassenen mogen helaas niet aanwezig zijn bij de activiteiten en wordt verzocht buiten te wachten (op anderhalve meter afstand van de andere gasten).

Corona regels per 1 juli 2020

Toegestaan vanaf 1 juli:

  • Meerdere huishoudens, wel onderlinge afstand van 1,5 meter aanhouden.
  • Meerdere huishoudens in 1 auto, advies is dit niet te doen en indien wel dan een mondkampje te dragen.
  • Jeugd tot en met 12 jaar onderling en tot volwassenen geen afstand.
  • Jeugd 13 tot en met 18 jaar onderling geen afstand, tot volwassenen wel.