Nieuwsbrief Pinksteren 2020

We gaan een zonnig weekend tegemoet

De regels zijn gedeeltelijk versoepeld en we zien u graag komen. We willen we van de zomer ook allemaal gezond genieten. Met veel mensen moeten we ons echt aan de regels houden en we willen dan ook een stukje duidelijkheid geven. Laten we er met z’n allen een mooie zomer van maken! (Foto Angelique Theune)

Er zijn vanaf 1 juni weer wijzigingen in het landelijke Coronabeleid

Tot 1 juni gelden onder andere de volgende regels: 

 • maximaal 3 personen tegelijk op bezoek. Ook uw buren en andere huurders tellen als bezoek. U dient 1,5 mtr afstand te houden tot elkaar. 
 • per chalet/caravan mag 1 huishouden overnachten. In het verkeer is ook maximaal 1 huishouden per auto toegestaan. 

Vanaf 1 juni

 • U mag weer meer bezoek ontvangen. Let op! Eenieder die geen huishouden met elkaar vormen dienen 1,5 mtr. afstand te houden. 
 • Sporten mag waarbij geldt:
  • kinderen tot en met de leeftijd van 12 jaar hebben geen restricties. 
  • jongeren van 13 tot en met 18 jaar mogen alleen georganiseerd buiten sporten. In verband met deze maatregel is bezoeken van het spraypark/voetbelveld helaas niet toegestaan (naar verwachting geldt deze regel tot begin september)
  • Volwassenen vanaf 19 jaar mogen op het voetbalveld sporten mits men de onderlinge afstand van 1,5 mtr. aanhoudt.
  • Vermijdt drukte. Indien u ergens bent of aankomt en de 1,5 mtr. maatregel is moeilijk aan te houden verzoekt men u te vertrekken. 
 • Per chalet/caravan mag nog steeds maar 1 huishouden overnachten. In het verkeer is ook maximaal 1 huishouden per auto toegestaan. 

Opening spraypark en zwembad

Het zwembad en de waterfaciliteiten zullen vanaf vrijdag onder strikte voorwaarden gedeeltelijk geopend worden. We vragen u deze  voorwaarden goed door te nemen. U dient zich in te schrijven voor een bepaald tijdslot. Deze tijdslots hebben een maximum aantal personen. Reserveer daarom alleen als u zeker weet dat u kunt komen. Eenieder die zich niet aan de regelgeving houdt zal de toegang tot het zwembad dit jaar worden ontzegd. 

Toegang tot het zwembad kan tijdens kantooruren telefonisch of in de receptie worden gereserveerd 0031 (0) 118-571377.

 • Men kan reserveren voor het baantjes trekken. Dit kan voor een tijdslot om 09.30 uur en om 11.00 uur.
 • Om 10.00 uur en om 11.15 uur kan er ook een familie reserveren met toegang tot het peuterbad (geen gebruik van het zwembad)
 • In de ochtend zullen de glijbanen (behalve de trechter) tussen 10.30 uur en 12.00 uur worden aangezet. Dit enkel bij een temperatuur boven de 15 graden.
 • In de middag kan per familie gereserveerd worden voor het tijdslot tussen 13.30 uur en 14.45 uur.
 • Vanaf 15.00 uur kan er worden gezwommen door de jeugd tot en met 12 jaar. Ouder mogen op dit tijdstip niet mee het water in. 

Heeft u een tijdslot gereserveerd en bent u in het zwembad? Dan is het niet mogelijk om tussentijds naar het spraypark te gaan. 

Vergeet vooral niet vooraf te reserveren. Op afstand verzamelen bij de schuifdeur Plaza. Om naar buiten te kunnen kunt u op de witte knoppen bij de schuifdeuren drukken. 

Voor jongeren van 12 tot 18 jaar zijn er helaas nog geen mogelijkheden in het zwembad en in het spraypark.

Reglementen

Helaas lijken sommige regels erg moeilijk om op te volgen. 

Schidpad.jpg

Er wordt echt vaak (veel) te hard gereden. Vaak horen en zien we dat het maar net goed gaat. Stel je voor dat het net fout gaat. Dat wil toch niemand! Naarmate het drukker wordt zullen de consequenties ook sneller of direct volgen. 

De vuilnismannen zijn na Hemelvaart weer geweest. Schrikbarend wat er wordt weggebracht.
Wat mag er in de containers:

 • Dichte vuilniszakken met huisvuil
 • Takken
 • Gras in dichte huisvuilzakken 

Alles wat niet in een vuilniszak past hoort er niet in. 
Plat karton en papier hoort in de papiercontainer.
Glas hoort in de glasbakken. 
Klein zwerfvuil en hondezakjes horen in de vuilnisbakken lang de weg. Het is dus niet toegestaan hier uw vuilniszak in te gooien.

hondenpoep.png

Honden horen ten alle tijde aan de lijn en hondenpoep dient altijd te worden opgeruimd.
Vooral op het nieuwe gedeelte worden honden tussen de bossages losgelaten. Bij herhaalde constatering volgen maatregelen. 

Fietsen graag vooraf melden

Ook dit jaar is het weer mogelijk fietsen met (€8,00 per dag) en zonder versnelling (€6,00 euro per dag) te huren. 

Wij verzoeken u voor de huur van fietsen graag op de dag zelf vooraf naar de receptie even bellen, zodat wij deze voor u kunnen klaarzetten.

Opa-en Oma dag

Wilt u Oma of Opa verrassen in deze gekompliceerde tijd? 4 Juni is het Opa Oma dag.
U kunt bij de Spar een speciele Opa Oma box bestellen (link)

Verwen Opa en Oma eens met een heerlijk ontbijt en/of een box. Dit wordt aan het chalet geleverd. Het ontbijt en eventueel met bijbestelde box kan aan de receptie worden gereserveerd. Speeltuin en sportveld

Vanwege de landelijke regels is de speeltuin enkel geopend voor kinderen tot en met 12 jaar (eventueel met ouders/verzorgers, niet onder begeleiding van oudere broers of zussen)

Ook de glijbanen en het spraypark zijn enkel voor deze leeftijden toegankelijk.