Modern familie park

Gezellige sfeer

We zijn een park dat het gevoel van een gezellige familiecamping wil behouden, maar wel met de tijd meegaat. We hopen dat onze gasten volop zullen genieten van de faciliteiten in het centrumgebouw. 

Vakantiepark de Boomgaard wordt steeds vaker gevonden door een nieuwe generatie van jonge gezinnen. Van sommige van deze jongeren stonden de ouders al op de camping. Gasten komen hier om de rust en vrijheid te ervaren van de Zeeuwse kust.

Ons park heeft vele verhuuraccommodaties in verschillende soorten en maten. U kunt hier terecht voor een heerlijke lange vakantie of een weekendje weg. Ook voor kampeerders zijn er volop mogelijkheden. 

Van het verleden naar het nu

Een kwaliteitsslag voor de toekomst

In 1962 begon de familie Verburg met een camping in de boomgaard van het toenmalige boerenbedrijf. De appels en peren maakten uiteindelijk helemaal plaats voor tenten en caravans.

In 2017 is de uitbreiding van het park afgerond. Op dit stuk park is een nieuw centrumgebouw en waterspraypark gebouwd. Met deze voorzieningen is het park ook geschikt voor een vakantie buitenom de zomerdagen. In dit gebouw bevindt zich de receptie, de brasserie, het binnenzwembad en de indoorspeeltuin. Op deze uitbreiding zijn 162 nieuwe chaletplaatsen gecreeërd, waarvan 45 nieuwe verhuurchalets. Meer informatie over deze verhuurchalets is te vinden op deze pagina.