Foto

Algemene informatie chalets

Belangrijke informatie bij de huur van een chalet

Aankomst en vertrek

Aankomst in uw chalet is vanaf 15.00u mogelijk, bij vertrek dient uw chalet om 10.00u leeg te zijn.
Aankomst is mogelijk tot maximaal 20.00u. Indien u verwacht na 17.00u te arriveren verzoeken wij u dit van tevoren aan te geven. 

Schoonmaak

We rekenen bij het maken van een reservering een borg van € 100,00 welke voor aankomst betaald dient te zijn. Verder rekenen we geen reserverings- of schoonmaakkosten. Dit willen we graag zo houden. Wordt het chalet niet in nette staat achtergelaten? Dan zijn wij genoodzaakt schoonmaakkosten van € 50,00 in rekening te brengen. 

Internet

Alle huurchalets zijn voorzien van een modem, waarmee u gratis verbinding heeft met internet.

Inventarislijsten (download) (deze worden binnenkort bijgewerkt en aangevuld met chalet Strand)

Chalet B
Chalet C
Chalet Zilvermeeuw
Chalet Zeilboot 

Beddengoed

In onze chalets is het verplicht een lakenpakket af te nemen. In alle chalets zijn dit jaar kussens en dekbedden aanwezig.
Huur lakenpakket per persoon, per verblijf  € 8,50; inhoud lakenpakket (laken, kussensloop en dekbedovertrek).
Huur handdoekpakket per persoon, per verblijf  € 5,50; inhoud handdoekenpakket (badhanddoek, handdoek, theedoek).

Kinderbedje/kinderstoel

We beschikken over kinderbedjes en kinderstoelen, waarvan u gratis gebruik kunt maken zolang de voorraad strekt. Wilt u gebruik maken van een bedje en stoel? Wij verzoeken u dit direct bij de boeking te vermelden of ons minimaal 1 week voor boekingsdatum een mail met aanvraag toe te sturen. Wij zullen er dan voor zorgen dat het kinderbedje en/of de kinderstoel bij aankomst in uw chalet klaar staat.

Fietsen

Indien u in het voor- en naseizoen een Chalet B of C huurt kunt u tot 27 juni en vanaf 5 september gratis gebruik maken van 2 fietsen (zonder versnellingen geschikt voor volwassenen, zolang de voorraad strekt.)
Bij alle chalets op de uitbreiding zijn tijdens het gehele seizoen twee fietsen voor volwassenen met versnellingen bij de huur inbegrepen. Deze staan in het schuurtje voor u klaar. 

Boekingen van vrijdag/zaterdag tot vrijdag/zaterdag

In de maanden juli en augustus (hoogseizoen) verhuren wij uitsluitend per week en van vrijdag/zaterdag (15.00u) tot vrijdag/zaterdag (10.00u). In het voor- en naseizoen zijn op aanvraag wellicht andere aankomstdagen en andere verblijfsduren soms mogelijk.
Prijzen en mogelijkheden kunt u bij ons persoonlijk telefonisch of per e-mail navragen. 

Indien u buitenom het hoogseizoen langer dan 28 dagen / 4 weken wilt huren verzoeken wij u telefonisch of per mail contact met ons op te nemen (25% korting).

Aanhangers

Indien u een aanhanger meeneemt, dient deze op het grasveld bij uw chalet geparkeerd te worden. Wanneer het gras te nat is, verzoeken wij u de aanhanger op de grote parkeerplaats te zetten. 

Niet toegestaan

Roken is in geen van de chalets toegestaan.
Een tent, camper of partytent is niet toegestaan bij uw chalet. 

Huisdieren

Honden zijn uitsluitend in Chalets C toegestaan.

Bij reserveringen zijn de RECRON-voorwaarden van toepassing.