Foto

Handige weetjes

Meer informatie betreffende geldende regels ivm met corona kunt u hier vinden. 

Aankomst en vertrek
Aankomst in uw chalet is vanaf 15.00u tot 20.00u mogelijk.
Indien u verwacht na 17.00u te arriveren verzoeken wij u dit voor 16.00u aan te geven, zodat wij u enige informatie kunnen geven. 

Het chalet dient op de vertrekdag om 10.00u te zijn verlaten. De enveloppe mag u inleveren bij de receptie of bij de uitgaande slagboom in de rode brievenbus(paal) te deponeren. Vertrekt u eerder dan op de officiële vertrekdag, dan vragen we u vriendelijk dit bij de receptie aan te geven. Nadat u de auto op het grote parkeerterrein heeft geparkeerd, staat het u deze dag vrij nog van onze voorzieningen gebruik te maken.

Autoverkeer
Na 23.00 uur heerst er op het park algehele stilte. Wij verzoeken u daarom om tussen 23.00 en 7.00 uur enkel in noodgevallen met de auto het terrein op te rijden.

Op het park hebben voetgangers – en zeker kinderen- altijd voorrang op gemotoriseerd verkeer. Houd daar rekening mee en rijdt eerste versnelling/ stapvoets.

Indien u een aanhanger meeneemt, dient deze op het grasveld bij uw chalet geparkeerd te worden. Wanneer het gras te nat is of de aanhanger niet past, verzoeken wij u deze op uw genummerde parkeerplaats te parkeren. Uw auto kunt u in dat geval op de grote parkeerplaats parkeren.

Het is niet toegestaan een elektrische auto op te laden vanuit het chalet. U kunt deze in Westkapelle onderaan de dijk of bij de Jumbo in Zoutelande opladen.

Bezoekers
Bezoekers zijn van harte welkom. Willen de bezoekers blijven overnachten? Dit is mogelijk tot het maximum aantal personen wat in het chalet mag overnachten. Deze bezoekers dienen bij de receptie de lakenpakketten en toeristenbelasting te voldoen.  

BBQ
Als er niet teveel wind staat is het bij de chalets op de stenen toegestaan om te barbequen. Er dient dan altijd een emmer water naast te staan. De BBQ niet te dicht bij het Chalet of de schuur plaatsen alstublieft. Kolen minimaal 24 uur laten afkoelen voor u deze in de containers gooit om Brand te voorkomen. In het chalet is geen BBQ aanwezig. Deze dient u zelf mee te nemen. 

Huisdieren
Dieren zijn in de chalets niet toegestaan, uitgezonderd chalet type C, welke u vooraf met 'huisdier toegestaan' reserveert (maximaal 2 honden). Honden zijn aangelijnd op het park welkom. U dient uw hond buiten het park of aangelijnd op het honden uitlaatveld uit te laten. Hondenpoep in en rondom het park altijd direct opruimen.

Internet
Alle huurchalets zijn voorzien van een modem, waarmee u gratis verbinding heeft met internet.

Inventarislijsten (download)
Chalet B
Chalet C
Chalet Zilvermeeuw/Zeilboot
Chalet Vuurtoren
Chalet Strand

Lakens en Linnen
In alle chalets zijn kussens en dekbedden voor u aanwezig.
Om hygiënische redenen is het verplicht een laken pakket per persoon af te nemen. 
De huur van lakenpakketten is verplicht. Deze kosten €8,50 per persoon per verblijf (inhoud: laken, kussensloop en dekbedovertrek).
De huur van een handdoekpakket kost € 5,50 per persoon (inhoud: badhanddoek, handdoek, theedoek).

Kinderbedje/kinderstoel
We beschikken over kinderbedjes en kinderstoelen, waarvan u gratis gebruik kunt maken zolang de voorraad strekt. Wilt u gebruik maken van een bedje en stoel? Wij verzoeken u dit direct bij de boeking te vermelden of ons minimaal 1 week voor boekingsdatum een mail met aanvraag toe te sturen. Wij zullen er dan voor zorgen dat het kinderbedje en/of de kinderstoel bij aankomst in uw chalet klaar staat. In het kinderbedje zijn geen lakens aanwezig. OP=OP.

Fietsen
Wij verhuren voornamelijk fietsen voor volwassenen met en zonder versnellingen; geen E-bikes en helmen. 
Indien u in het voor- en naseizoen een Chalet B of C huurt kunt u tot 27 juni en vanaf 5 september gratis gebruik maken van 2 fietsen (zonder versnellingen geschikt voor volwassenen, zolang de voorraad strekt.)
Bij alle chalets op de uitbreiding zijn tijdens het gehele seizoen twee fietsen voor volwassenen met versnellingen bij de huur inbegrepen. Deze staan in het schuurtje voor u klaar. 

Niet toegestaan
Roken is in geen van de chalets toegestaan.
Een (party)tent dient na 20.00u weer te worden afgebroken te zijn.
Het parkeren van een camper bij uw chalet is niet toegestaan. 
Vuurkorven / open vuur is verboden.
Het is verboden om met geopende flessen/blikjes drank over straat te lopen.
Soft(drugs) zijn overal op de camping niet toegestaan.

Schoonmaak
We rekenen bij het maken van een reservering een borg van € 100,00 welke voor aankomst betaald dient te zijn. Als het vakantieverblijf schoon is en er geen inventaris ontbreekt/beschadigd is, storten wij binnen 7 werkdagen de waarborgsom terug op uw rekening.

Wij rekenen geen reserverings- of schoonmaakkosten. Dit willen we graag zo houden. Wordt het chalet niet in nette staat achtergelaten? Dan zijn wij genoodzaakt schoonmaakkosten van minimaal € 50,00 in rekening te brengen. 

Onze chalets worden op schoonmaak gecontroleerd. Bent u bij aankomst niet tevreden met de schoonmaak, dan vragen wij u dit zo snel mogelijk te melden bij de receptie. (liefst binnen 3 uur na aankomst maar uiterlijk vóór 12 uur op de dag van aankomst) Zo geeft u ons de mogelijkheid het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen. 

Storingen
Spoedeisende storingen die voor 17.00u zijn gemeld bij de parkreceptie proberen wij binnen 24 uur op te lossen. Om de storing te verhelpen is het soms nodig dat onze servicemedewerkers tijdens uw afwezigheid het chalet binnengaan. Wanneer u dit niet wilt, of wanneer er huisdieren aanwezig zijn, kunt u dit aan ons doorgeven op het moment dat u de melding meldt.

Parkreglement
Ons parkreglement, met richtlijnen en parkregels om uw vakantie nog plezieriger te maken is verkrijgbaar bij de receptie of hier te downloaden. 

Gevonden voorwerpen
Deze kunnen bij de receptie worden afgegeven. Op verzoek van een (eventueel reeds vertrokken) gast kan het gevonden voorwerp voor rekening en risico van deze gast aan hem of haar worden nagezonden. De ondernemer is nimmer aansprakelijk voor eventuele schade aan het gevonden voorwerp.

Klachten
Wij doen er alles aan om uw verblijf op dit park zo comfortabel en prettig mogelijk te maken. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent of een klacht hebt. Laat ons dit zo snel mogelijk weten.

Bij reserveringen zijn de RECRON-voorwaarden van toepassing.
Momenteel (tot 1 juni 2020) geldende RECRON voorwaarden; www.hiswarecron.nl/voucher-voorwaarden