Foto

Handige weetjes

Aankomst en vertrek

Aankomst in uw chalet is vanaf 15.00u tot 20.00u mogelijk.
Indien u verwacht na 17.00u te arriveren verzoeken wij u dit van tevoren aan te geven zodat wij u enige informatie kunnen geven. 

Verlaat het chalet op vertrekdag voor 10.00u. De enveloppe mag u inleveren bij de receptie of bij de uitgaande slagboom in het postvak deponeren. Vertrekt u eerder dan op de officiële vertrekdag, dan vragen we u vriendelijk dit bij de receptie aan te geven. Nadat u de auto op het terrein heeft geparkeerd, staat het u deze dag vrij nog van onze voorzieningen gebruik te maken.

Schoonmaak

We rekenen bij het maken van een reservering een borg van € 100,00 welke voor aankomst betaald dient te zijn. Als het vakantieverblijf schoon is en er geen inventaris ontbreekt/beschadigd is, storten wij binnen 7 werkdagen de waarborgsom terug op uw rekening.

Wij rekenen we geen reserverings- of schoonmaakkosten. Dit willen we graag zo houden. Wordt het chalet niet in nette staat achtergelaten? Dan zijn wij genoodzaakt schoonmaakkosten van € 50,00 in rekening te brengen. 

Onze chalets worden op schoonmaak gecontroleerd en nog eens nagelopen. Bent u bij aankomst niet tevreden met de schoonmaak, dan vragen wij u dit zo snel mogelijk te melden bij de receptie. (liefst binnen 3 uur na aankomst maar uiterlijk vóór 12 uur op de dag van aankomst) Zo geeft u ons de mogelijkheid het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen. 

Internet

Alle huurchalets zijn voorzien van een modem, waarmee u gratis verbinding heeft met internet.

Inventarislijsten (download)

Chalet B
Chalet C
Chalet Zilvermeeuw/Zeilboot
Chalet Vuurtoren
Chalet Strand

Beddengoed

In onze chalets is het verplicht een lakenpakket af te nemen. In alle chalets zijn kussens en dekbedden aanwezig.
Huur lakenpakket per persoon, per verblijf € 8,50; inhoud lakenpakket (laken, kussensloop en dekbedovertrek).
Huur handdoekpakket per persoon, per verblijf € 5,50; inhoud handdoekenpakket (badhanddoek, handdoek, theedoek).

Kinderbedje/kinderstoel

We beschikken over kinderbedjes en kinderstoelen, waarvan u gratis gebruik kunt maken zolang de voorraad strekt. Wilt u gebruik maken van een bedje en stoel? Wij verzoeken u dit direct bij de boeking te vermelden of ons minimaal 1 week voor boekingsdatum een mail met aanvraag toe te sturen. Wij zullen er dan voor zorgen dat het kinderbedje en/of de kinderstoel bij aankomst in uw chalet klaar staat.

Fietsen

Indien u in het voor- en naseizoen een Chalet B of C huurt kunt u tot 27 juni en vanaf 5 september gratis gebruik maken van 2 fietsen (zonder versnellingen geschikt voor volwassenen, zolang de voorraad strekt.)
Bij alle chalets op de uitbreiding zijn tijdens het gehele seizoen twee fietsen voor volwassenen met versnellingen bij de huur inbegrepen. Deze staan in het schuurtje voor u klaar. 

Boekingen van vrijdag/zaterdag tot vrijdag/zaterdag

In de maanden juli en augustus (hoogseizoen) verhuren wij uitsluitend per week en van vrijdag/zaterdag (15.00u) tot vrijdag/zaterdag (10.00u). In het voor- en naseizoen zijn op aanvraag soms andere aankomstdagen en andere verblijfsduren mogelijk.
Prijzen en mogelijkheden kunt u bij ons persoonlijk telefonisch of per e-mail opvragen. 

Indien u buitenom het hoogseizoen langer dan 28 dagen / 4 weken wilt huren verzoeken wij u telefonisch of per mail contact met ons op te nemen (25% korting).

Aanhangers

Indien u een aanhanger meeneemt, dient deze op het grasveld bij uw chalet geparkeerd te worden. Wanneer het gras te nat is, verzoeken wij u de aanhanger op de grote parkeerplaats te zetten. 

Niet toegestaan

Roken is in geen van de chalets toegestaan.
Een (party)tent dient na 20.00 uur weer te worden opgeruimd.
Het parkeren van een camper bij uw chalet is niet toegestaan. 

Huisdieren

Honden zijn in de chalets niet toegestaan, uitgezonderd chalet type C, welke u vooraf met 'huisdier toegestaan' reserveert. 
Honden mogen niet loslopen op het parki, houd ze daarom altijd aangelijnd. Op het park bevinden zich voldoende afvalbakken. Wij verzoeken u te allen tijde afvalzakjes te gebruiken. 

Storingen

Spoedeisende storingen die voor 17.00 uur zijn gemeld bij de parkreceptie proberen wij binnen 24 uur op te lossen. Om de storing te verhelpen is het soms nodig dat onze servicemedewerkers tijdens uw afwezigheid het chalet binnengaan. Wanneer u dit niet wilt, of wanneer er huisdieren aanwezig zijn, kunt u dit aan ons doorgeven op het moment dat u de melding meldt.

Parkreglement

Ons parkreglement, met richtlijnen en parkregels om uw vakantie nog plezieriger te maken is verkrijgbaar bij de receptie of hier te downloaden. 

Klachten

Wij doen er alles aan uw verblijf op dit park zo comfortabel en prettig mogelijk te maken. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent of een klacht hebt. Laat ons dit zo snel mogelijk weten. Dan proberen wij er werk van te maken. 

Bij reserveringen zijn de RECRON-voorwaarden van toepassing.