Foto

Algemene informatie chalets

Goed om te weten bij de huur van een chalet

We rekenen bij het maken van een reservering enkel een borg van € 100,00 (dient voor aankomst betaald te zijn), geen reserverings- of schoonmaakkosten. Dit willen we graag zou houden. Wordt het chalet niet in nette staat achtergelaten? Dan zijn wij genoodzaakt schoonmaakkosten van €50,00 in rekening te brengen. 

Er is gratis draadloos internet in de chalets aanwezig.

We beschikken over kinderbedjes en kinderstoelen, waarvan u gratis gebruik kunt maken. Wilt u gebruik maken van een bedje en stoel? Dan kunt u dit vermelden bij uw reservering. 

Bij alle reserveringen van chalets tijdens het voor- en naseizoen kunt u gratis gebruik maken van 2 fietsen (zolang de voorraad strekt)!

In onze huurcaravans, chalet A, chalet B en Chalet C zijn geen dekbedden en beddengoed aanwezig, wel kussens. Dit dient u zelf mee te nemen. Lakenpakketten zijn te huur a € 7,50 per persoon (€ 10,00 voor tweepersoonslakenpakket). Dit pakket bevat een kussensloop, dekbedovertrek en laken. Dekbedden zijn niet bij het pakket inbegrepen. Deze zijn te huur voor € 3,00 per stuk. Handdoekpakketten zijn ook te huur a € 3,50 per stuk. Dit pakket houdt in: een handdoek, badhanddoek en theedoek. Mocht u van een lakenpakket en/of handdoekpakket gebruik willen maken, wilt u dit dan aangeven bij de reservering?

Bij Chalets Zilvermeeuw is de afname van lakkenpakketten verplicht. Kussens en dekbedden zijn hier aanwezig. 

In de maanden juli en augustus verhuren wij uitsluitend per week en van zaterdag (15.00u) tot zaterdag (10.00u). In het voor- en naseizoen zijn andere aankomstdagen en andere verblijfsduur soms mogelijk. Prijzen hiervoor zijn op aanvraag.
Indien u buitenom het hoogseizoen langer dan 28 dagen / 4 weken wilt huren verzoeken wij u telefonisch of per mail contact met ons op te nemen. (met 25% korting)

Het is niet toegestaan een tent bij uw chalet te plaatsen.

Roken is in de chalets verboden.

Honden zijn alleen in huurcaravans en enkele Chalets A toegestaan.

Bij reserveringen zijn de RECRON-voorwaarden van toepassing.